Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez ellen? 19/f
Mitől félsz? Mi is csak lányok vagyunk. Normál emberek. Mármint a többség.
Ez pedig nem akadály, ettől még lehet barátnőd.
Ugyanez a helyzet velem és a fiúkkal (lány vagyok).
Nem lenne teljesen hülyeség a pszichológusi tanácskérés/utána nézés a jelenségnek pszichológiai könyvekben.
Amúgy meg az egyik barátnőm jelenlegi párja is ugyanígy volt az udvarlással, de a barátnőm aranyosnak találta. Keress olyan lányt akinek aranyos a félénkséged.
"Gondoltam majd kinövöm de már 19-et is betöltöttem, úgyhogy már nem fogom."
:DDD
Majd ha már a 39-et is betöltötted és még mindig ez a helyzet, akkor tedd fel a kérdést! Addig semmiről se maradtál le! :)
Hidd el,nem vagy hátrányba a többiekhez képest.
A normális lányok észrevesznek feltűnésködés (vagy nevezzuk barhogyan) nélkül.
Egyébként ha ez téged ennyire zavar, akkor fordits rá egy kis külön időt. Nézz utána neten vagy pszichológia könyvben ,hogy hogyan is küzdhetnéd le az idegességet ,feszültséget. Esetleg gyakorold el otthon,hogy miről tudnál beszélgetni a neked tetsző lánnyal (lehet hülyeségnek hangzik,de segíthet) :) Kitartás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!