Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék ez ellen? 19/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ez ellen? 19/f

Figyelt kérdés
Félek a lányoktól és egyszerűen leblokkolok ha a közelemben van egy nekem tetsző csaj és ez szerintem érződik rajtam így pedig nem is lehet barátnőm. Gondoltam majd kinövöm de már 19-et is betöltöttem, úgyhogy már nem fogom.

2016. aug. 25. 01:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mitől félsz? Mi is csak lányok vagyunk. Normál emberek. Mármint a többség.

Ez pedig nem akadály, ettől még lehet barátnőd.

2016. aug. 25. 09:15
 2/9 anonim válasza:
100%

Ugyanez a helyzet velem és a fiúkkal (lány vagyok).

Nem lenne teljesen hülyeség a pszichológusi tanácskérés/utána nézés a jelenségnek pszichológiai könyvekben.

Amúgy meg az egyik barátnőm jelenlegi párja is ugyanígy volt az udvarlással, de a barátnőm aranyosnak találta. Keress olyan lányt akinek aranyos a félénkséged.

2016. aug. 25. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
beszélgess velük, nem kell parázni, ha nem megy egyszer, akkor legközelebb fog. De ha sosem próbálod meg, akkor siránkozhatsz
2016. aug. 25. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:

"Gondoltam majd kinövöm de már 19-et is betöltöttem, úgyhogy már nem fogom."

:DDD

Majd ha már a 39-et is betöltötted és még mindig ez a helyzet, akkor tedd fel a kérdést! Addig semmiről se maradtál le! :)

2016. aug. 25. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Hidd el,nem vagy hátrányba a többiekhez képest.

A normális lányok észrevesznek feltűnésködés (vagy nevezzuk barhogyan) nélkül.

Egyébként ha ez téged ennyire zavar, akkor fordits rá egy kis külön időt. Nézz utána neten vagy pszichológia könyvben ,hogy hogyan is küzdhetnéd le az idegességet ,feszültséget. Esetleg gyakorold el otthon,hogy miről tudnál beszélgetni a neked tetsző lánnyal (lehet hülyeségnek hangzik,de segíthet) :) Kitartás:)

2016. aug. 30. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem, kérdező. Ezt nem kinőni lehet, hanem sok gyakorlással leküzdeni. És nem otthon a tükör előtt, hanem a csajok társaságában. Kényelmetlen dolog, sok pofára eséssel jár, de ez van.
2016. aug. 30. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Te az agymenőkös indiai csávó vagy, ugye, Raj? :D Egyébként...sok mód van rá. Én a barátaid lánybarátaival kezdeném a beszélgetéseket, mert így a fiú barátaid segíteni tudnak neked, ha kell, és így könnyebben letudod kűzdeni a gátlásosságod. Nekem segített :) De az is egy megoldás, ha tetteted a hülyét, és viccesnek találnak a lányok :) Ha te magad látod, hogy szeret a közönséged, pillanatok alatt feloldódsz :)
2016. szept. 15. 08:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Inkább Raj,és Sheldon(Amy előtt) keveréke
2016. szept. 15. 19:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez ijesztő egy párosítás volt, köszönöm a rémálmokat :D azért drukkolok :D
2016. szept. 24. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!