Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mit tehetnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon sokfajta ilyen kérdés van ezen az oldalon, de úgy gondolom, hogy az én helyzetem most más. Múlthéten egy szórakozóhelyen megismerkedtem egy lánnyal. Még aznap hajnalban be is jelöltem, rögtön vissza is jelölt. Tök jól elvagyunk, kemény és erőszakos a lány. (Tehát nem könnyen enged az igazából, nagyon magabiztos). Lehet, hogy elszúrtam ezt, és úgy veszem észre, hogy annak ellenére, hogy többször is bocsánatot kértem tőle, úgy veszem észre, hogy nem úgy áll hozzám, mint ahogyan eddig tette azt. Így azt sem merem még megkérdezni, hogy lenne-e kedve eljönni velem valahová. Szerintetek mit tehetnék? Ő 17/L, Én pedig 19/F. Előre is köszönöm a segítő válaszokat!

2016. szept. 24. 18:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Próbálj közelíteni felé, de ne bántsd meg, meg semmi.

Ne kelljen bocsánatot kérned semmiért, amiért haragudni tudna. Próbáld meg ezt elérni, és jobban fog benned bízni. Szerintem

2016. szept. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!