Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiam nem talál párt 17,5...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiam nem talál párt 17,5 évesen ez miért?

Figyelt kérdés

Segítenék neki, mert lelkileg nagyon megviseli. Nem fél a lányoktól, próbálkozik, de mind visszautasítja.

Minden nap fürdik, minden nap tiszta, friss ruhában van. Jó gyerek, tisztelettudó, kitűnő tanuló és 2 éve kondizik heti 5x. Tehát rendben van. Nem pattanásos, elfogultság nélkül helyes kis srác, nem alacsony, nem szégyenlős ...

Barátokkal nem rohangál, nem drogos, nem cigizik ...

Na akkor mit próbáljon, mi az ami korának megfelelő, mit javasolják, hogy tudok neki segíteni, mert nekem ez nagyon fáj. Sír, hogy nem jár neki boldogság, pedig úgy szeretne már szeretni valakit. Szerinte nem a testiség miatt, hanem abban látja a boldogságát, és hogy családcentrikus és ha végez az iskoláival, utána dolgozna és egyből lenne családja. Édesem! Olyan elszánt és annyira szomorú.

Javaslat?

jan. 28. 19:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
34%

Szívesen elmondom a véleményem privátban.

Hasonló cipőben jártam én is

jan. 28. 19:50
 2/65 anonim ***** válasza:
39%
Korai még. Inkább tanuljon, aztán ráér utána.
jan. 28. 19:52
 3/65 anonim válasza:
74%
Ez trollkérdés, ugye?
jan. 28. 19:53
 4/65 anonim ***** válasza:
95%
Azért, mert az önbizalma a béka segge alatt van, anyuci pátyolgatja ráadásul, mindezt csak azért, mert teljesen normális, hogy 17 évesen nem találta meg élete párját, de világraszóló tragédiának kell felfogni.
jan. 28. 20:24
 5/65 anonim ***** válasza:
94%
Szakadj le róla kicsit. Legyen önállóbb.
jan. 28. 20:32
 6/65 anonim ***** válasza:
57%
Édesem, még nagyon fiatal vagy 17,5 évesen. Érettségizz le, legyen szakmád, vagy tanulj tovább különben nem fogod tudni eltartani a szép kis családodat.
jan. 28. 20:48
 7/65 anonim ***** válasza:
37%
2 ekkora f*szsagot is reg olvastam 😂
jan. 28. 20:50
 8/65 A kérdező kommentje:

Higgyétek el, hogy nem pátyolgatom feleslegesen, engedném bárhova, szerintem is ráér, sőt! Suliból is mindig írt, én mondtam engem hagyjon, ott vannak a srácok, beszélgessen. De azt mondta kiközösítik , kinevetik, szekálják. Mindig arra neveltem mondja el ha baj van, hát szólt. Pszichológushoz vinném, de nem szeretné. Közben azt mondja nem boldog, és hogy nincs értelme semminek. Anyu depressziós volt, félek örökli.

Amikor az apu meghalt, utána pszichológushoz kellett vinni (10 éves volt), amikor én nagyon beteg lettem 12 éves volt, akkor is. Ő így született. Nagyon érzékeny. A férjem elég erős jellem, ő sem tud rá hatni, mindig azt mondja mi vagyunk a példaképei.

Mi ilyen jég hátán is megélők vagyunk, vagány gyerekek is voltunk, de ő máshogy él meg mindent. Csak attól félek, hogy rosszul éli meg és nem tudja helyén kezelni majd a dolgokat.

Nem tudom most mi lenne neki jó.

jan. 28. 21:01
 9/65 anonim válasza:
62%
Majd akkor aggódj ha 30 évesen sem talál párt pedig szeretne... Most komolyan az a téma, hogy a GYEREK nem talál magának párt? :DDd
jan. 28. 21:10
 10/65 A kérdező kommentje:

Én is tudom, mondom neki hogy nem kell elkeseredni, és hogy más sem talál, sőt sok nem is keres ... Szerinte nem ér rá. Kiidegel ez a dolog, mert mondom keressen valami kikapcsolódást, vagy hogy változtasson valamin, de olyan érveket hoz fel huh. Pl anyu te se gondolod hogy a nők majd egy 30 éves szűz hapsit akarnak majd, hát ha ő sokáig egyedül marad akkor belebetegszik. Megfelelési kényszeres, sosem mondjuk tanuljon, ő saját magával kapcsolatban tart fent durva elvárásokat. Tényleg féltem, rossz ezt látni, hallani. Másnak anyu miért jár a boldogság én miért nem kaphatok valakit aki azért szeret amilyen vagyok.

Ne pátyolgassam. Hmmm. Erre mit mondjak neki? Húzz a szobádba?

jan. 28. 21:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!