Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiam nem talál párt 17,5...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiam nem talál párt 17,5 évesen ez miért?

Figyelt kérdés

Segítenék neki, mert lelkileg nagyon megviseli. Nem fél a lányoktól, próbálkozik, de mind visszautasítja.

Minden nap fürdik, minden nap tiszta, friss ruhában van. Jó gyerek, tisztelettudó, kitűnő tanuló és 2 éve kondizik heti 5x. Tehát rendben van. Nem pattanásos, elfogultság nélkül helyes kis srác, nem alacsony, nem szégyenlős ...

Barátokkal nem rohangál, nem drogos, nem cigizik ...

Na akkor mit próbáljon, mi az ami korának megfelelő, mit javasolják, hogy tudok neki segíteni, mert nekem ez nagyon fáj. Sír, hogy nem jár neki boldogság, pedig úgy szeretne már szeretni valakit. Szerinte nem a testiség miatt, hanem abban látja a boldogságát, és hogy családcentrikus és ha végez az iskoláival, utána dolgozna és egyből lenne családja. Édesem! Olyan elszánt és annyira szomorú.

Javaslat?

jan. 28. 19:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
86%
Vannak barátai? Akikkel összejárnak, elmennek ilyen-olyan programokra? Ahol esetleg vannak lányok is? Vagy van legalább egy igazi jóbarátja?
jan. 29. 10:49
 32/65 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, mint írtam, nem ok nélkül aggódik, de még nincs veszve semmi. A gond inkább azzal van, hogy kiközösítettként az önértékelése padlóra kerülhet.

Prostival ne hozzátok össze. Egyrészt az nagyon személytelen élmény. Más lenne, ha 10 évvel idősebb lenne, és addig se jött volna össze semmi, de még csak 17. Jobb az első szexuális élményt személyes kapcsolatban megszerezni. Másrészt a prostit még meg is büntethetik, ha kiskorút szolgál ki. Ha mégis ez lenne nektek a megoldás, csak a fiú 18. születésnapja után kerüljön erre sor, abba már nem lehet jogilag belekötni.

A középiskola után más közegbe kerül, az sok fiatalnál megoldja a gondokat. Csak akkor nem várható változás, ha valami kapcsolatteremtési zavar alakult ki, esetleg depresszió. Azokat pedig kiválthatja a sok kudarc és a társak általi kiközösítés.

jan. 29. 11:44
 33/65 anonim ***** válasza:
84%

Csókolooom!😁

A Fiának sürgősen lelki támogatás kell! Új barátok, új hobbik kipróbálása, új közösségbe járás. A lényeg, hogy ismerkedjen új emberekkel. Ha folyton csak az lebeg a szeme előtt, hogy ő szűz és emiatt esetleg értéktelenebb embernek számítana a társadalomban, innen is üzenném neki, hogy ez nincs így!

Tegyük rendbe a dolgokat a zavarodott fejekben:

Ha valaki elveszíti a szüzességét, mivel lesz értékesebb ember?

Marvel szuperhős lesz belőle?😁

Szerintem nem!

A társadalmi nyomás hatásara veszítik el sokan tizenévesen, miközben ha a nyomás nem lenne, amúgy semmi bajuk nem lenne önmagukkal. A szüzesség egy állapot. Értékrendet nem változtat!

Én 22 éves vagyok. Szinte "tegnap" voltam annyi idős, mint a maga fia. Jól emlékszem, akkoriban nagyon sok velem egykorú fiúnak volt már folytonos témája a szex és a csókolózás/érintkezés stb, én meg nagyon nyomorultnak éreztem magam, mert akkoriban még első csókom sem volt. (Azóta se volt).

Én is szomorkodtam, hogy a középiskolában egy lány sem állt velem szóba, pedig nem voltam ápolatlan sosem, továbbá nem dohányoztam, nem drogoztam, heti 2x edzettem. Annyi, hogy nem nőttem valami magasra. (173cm)

Még azt is megkaptam a korombeli lányoktól, hogy "unalmas életet élek", csak mert semmi polgárpukkasztó dolgot nem csinálok, ami állítólag vonzó lenne.

Pedig már gyermekkoromtól kezdve érdekelt a rajzolás, a művészet. Szerintem nem is vagyok rossz benne. Ezenkívül autók között nőttem fel. Jó pár autót az utolsó csavarig ismerek. Számomra ezek jelentették a menekülő útvonalat, ha elragadott a szomorúság, a magány, az egyedüllét. Tudnom kellett a saját sarkamra állni lelkileg, mert az én apám is az a fajta szigorú jellemű idegbeteg (70-es évek gyermeke), akinek már 16-17 éves korában kapcsolatai voltak. Egy szakítás sosem hatotta meg. Úgy volt vele, az egyik jó lesz hétvégére, a másik jó lesz a diszkóba táncolni, a harmadikkal meg jó lesz nézni a csillagokat esténként. A mai gyerekeket nem lehet a régi szigor szerint nevelni. Eleget változott ahhoz a világ, hogy fiatalnak lenni ma nehezebb legyen, mint annakidején.

Máig nincs barátnőm, de tök jó, családias légkörű munkahelyem van, emellett 1 éve jogsit csináltam, autót vettem. Hamarosan a harmadik szakmámat teszem le és ha minden jól megy, albérletbe megyek.

Valamit valamiért, ergo: minden rosszban van valami jó.

jan. 29. 12:19
 34/65 anonim ***** válasza:
11%

33.: Nem hiszem, hogy a kérdésben szereplő fiú a társadalmi nyomás miatt aggódna. A nemi éréssel a nemi vágyak is jönnek, 100 éve ilyen korban már házasodtak is. Nem vagyok híve a túl korai szexnek, de majdnem 18 évesen ez már nem nevezhető túl korainak. Ha 14 lenne, más véleményen volnék.

A világátlag a szüzesség elvesztése terén kultúrafüggetlenül 17,5 év.

Én azt látom, te meggyőzted magad, hogy nem is olyan fontos a szex. Nos, nem kötelező, csak azt látom, neked kellene, de nem jött eddig össze és filozófiát gyártottál, hogy nem is olyan fontos. Pedig ha nem megy, érdemes elgondolkodni, miért? Ha valóban igényled, akkor nagyon frusztráló lesz az élet 10-20 év múlva. Nyiss mások felé, előbb-utóbb lesz valakid.

jan. 29. 13:19
 35/65 anonim ***** válasza:
89%

#34 Látszik, hogy van fogalmad a rendeltetésszerű dolgokról és tudsz érthetően fogalmazni, ami ritka ezen a platformon, pláne ebben a kérdéskategóriában!

Segítő szándékkal írtál, így hát igyekszem tisztelettel válaszolni.

Nézd, nem mindenki élete fenékig tejfel. Más gyerekkorod volt neked is és nekem is. Valószínűleg téged nem óvtak és féltettek annyira, mint engem, vagy mint a kedves kérdező fiát. Én nem akarok mindent a szülőkre fogni, de sok esetben talán tényleg túlféltik a gyermekeiket. Azt hiszem, én is ebbe a körbe tartoztam, és még így 22 évesen is tartozom a mai napig.

Persze ezt nem bánom, mert a féltés mellett némi szigor is kijárt. Tudtam, mit szabad és mit nem, emiatt tisztességes felnőtt férfi lettem, aki soha nem bántalmazott senkit lelkileg, vagy lopott volna meg másokat, pedig mely szegénységben nőttem fel.

Igen, régen valóban nagyon szerettem volna kötődni valakihez lelkileg, de nálam sosem volt tervben a "csajozás". Egy lánnyal való beszélgetés elején már komoly szándékkal indultam, nem pedig az alkalmi szex gondolatával. Ez is a gond, hogy a mai lányok nem veszik komolyan az ismerkedést, meg úgy a fiúk szándékait sem. Ők a kiszámíthatatlanságot, a játszmákaz szeretik. Nameg persze tartalékuk mindig van arra az esetre, ha te valamiért mégsem jössz be. Én ebbe bele is fáradtam már tizenévesen. Álljon sort egy lány előtt az, akinek két anyja van😁

Félreértés ne essék, én tisztelem a nőket! De fiatalabb koromban sem akartam eléjük gurítani vörös szőnyeget, hogy észrevegyenek:) a büszkeségem marad!

Így 20 éves korom után már állandó munkahelyem lett, ahol jó eséllyel életem végéig biztosítva van a megélhetésem. Szabadidőmben eljárok edzeni+önkénteskedem a helyi szeretetotthonban. Akkor kérdezem én, Marvel szuperhős leszek, ha ágyba bújok egy lánnyal?

Ha igen, szóljatok. De addig említem a jövőm ✌️

jan. 29. 15:46
 36/65 anonim ***** válasza:
Építem a jövőm*
jan. 29. 15:47
 37/65 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen sokaknak nincs még... majd lesz.

Talán lehetne kicsit rosszfiúsabb.

jan. 29. 16:04
 38/65 anonim ***** válasza:
100%
#37 Adja csak önmagát! Semmi szükség arra, hogy azt adja, ami nem önmaga!
jan. 29. 16:38
 39/65 anonim ***** válasza:
52%

37 igen , én nekem is ez a tapasztalatom,hogy a lányok a rosszfiús férfit, fiút szeretik.

Cigi,pia egy kis drog , tetkó belesz@rok stílus jó cuccok, jó vaker ,party és adják a husit tálcán kínáljàk magukat.

Ha meg valaki nem ilyen na akkor baromira nehéz dolga van a férfinak.

Én sose ittam, cigiztem,drogoztam, tetkóm sincs de nagy nehezen mindig akadt az ellenkező nemből.

De a többségnek semmi ha ilyen mint én

jan. 29. 16:47
 40/65 anonim ***** válasza:
100%

39.: Lehet, hogy igénytelen proli nőknek bejön az a stílus, amiről beszélsz. De én pl. mindig kerültem a szerproblémás, mocskos szájú tahó pasikat.

Nemcsak az általad leírt típus és a tutyimutyi létezik, a két véglet közt van arany középút is.

jan. 29. 16:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!