Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú normál esetben 17-18 évesen talál barátnőt?
Aki ebben a korban nem talál azzal baj van?
Én örülök ha 25-26 éves koromra összejön valami. Nekem nincs szerencsém ebben.
Nekem még idősebb csajt is sikerült kifognom, senki ne ringassa magát abba az elméletbe, hogy 16-18 körüli csajok, csak 25 körüliekkel vannak. Pontosabban azért vannak velük, mert ők már agyilag érettebbek, amolyan tökösebb csávók, de ha ez megvan egy velük idős srácban akkor az sem lesz akadály.
Próbálkozni kell, és több csajnál, ha már nagyon zavar, hogy nincs senki, nem évekig nézegetni egy valakit a buszon, vagy az iskolában. Elárulom, az ilyen kis plátói szerelmekből sosem lett semmi.
Lehet szerencse kérdése is, meg akármi, de nem létezik, ha ismersz 10 csajt, abból legalább 1-nél ne legyen semmi esélyed. Csak úgy kell alakítani, hogy össze is jöjjön. Én voltam olyan csajjal is akinek alapból nem voltam szimpi.
És később csak nehezebb lesz... tinikorban még lehetsz csóró, később már nem csak az számít, hogy kulturált legyél, meg szebb az ördögnél, hanem, hogy fel is tudj mutatni valamit... pénz, karrier, lakás stb...Kevés olyan nő van aki elnézi, hogy te vagy a csóróbb, és magához fogad, majd ő segít, szerelem vak stb... de itt is kell legyen benned valami extra, hogy valakit ennyire megfogjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!