Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiam nem talál párt 17,5...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiam nem talál párt 17,5 évesen ez miért?

Figyelt kérdés

Segítenék neki, mert lelkileg nagyon megviseli. Nem fél a lányoktól, próbálkozik, de mind visszautasítja.

Minden nap fürdik, minden nap tiszta, friss ruhában van. Jó gyerek, tisztelettudó, kitűnő tanuló és 2 éve kondizik heti 5x. Tehát rendben van. Nem pattanásos, elfogultság nélkül helyes kis srác, nem alacsony, nem szégyenlős ...

Barátokkal nem rohangál, nem drogos, nem cigizik ...

Na akkor mit próbáljon, mi az ami korának megfelelő, mit javasolják, hogy tudok neki segíteni, mert nekem ez nagyon fáj. Sír, hogy nem jár neki boldogság, pedig úgy szeretne már szeretni valakit. Szerinte nem a testiség miatt, hanem abban látja a boldogságát, és hogy családcentrikus és ha végez az iskoláival, utána dolgozna és egyből lenne családja. Édesem! Olyan elszánt és annyira szomorú.

Javaslat?

jan. 28. 19:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
A lányok a magabiztos srácokat szeretik vagy ha nem is, akkor se ezeket a nagyon félénk tipusuakat. Talán ezen érdemes megprobalni valtoztatni. Próbáljon meg szórakozó helyekre, bulikra járni. Ha 18 lesz regisztráljon tinderre vagy vmi hasonlóra
jan. 29. 17:11
 42/65 anonim ***** válasza:
100%

Az egyáltalán nem gond ha ennyi idősen nem talál magának párt.

Én is itt vagyok kicsivivel idősebbként nála valamelyest hasonló cipőben.

A következőket tudom javasolni a nagyobb siker érdekében amit nem vsak hallok, hanem látok is:

-A szülő tulzott pátyolgatása/függése tőle vagyis legyen azért önálló élete is, ne csak az otthonlét legyen a középpontban.

-Önbizalom hiánya. Ahogy írtad is, hogy azért megviseli ez és ez hajlamos meglátszani az embereken és ezt nem jelent előnyt társkeresés terén.

Én azt javaslom, hogy hozzon létre vagy kezdjen el tenni azért, hogy legyen egy olyan személysége/élete ahol már kezd önállósodni (vagyis elköltözéskor vagy esetleg a te elvesztésed esetén se legyen gond), hogy ne okozzon gondod amikor úgymond beledobják a "mélyvízbe", de azért a családnak is legyen észrevehető szerepe. Emellett lehetőleg olyan legyen a személysége amiben ténylegesen jól is érzi magát és tudja azt mondani, hogy ez én vagyok/leszek. Ha ez megvan vagy úton van efelé akkor térjen vissza az ismerkedés terére, mert ez így nem jó ha az sem, hogy barátnő körül forog a világ, mert könnyen le lehet térni a rossz útra.

jan. 29. 18:13
 43/65 anonim ***** válasza:
17%
33 ja,tehát ha egy lány lecop,az nem is esik jól,csak a társadalmi elvàrás miatt fogok a szájába elmenni,mért vagy buta?
jan. 29. 18:34
 44/65 anonim ***** válasza:
56%

#43 Az hogy te hova mész és miért, az legyen a te dolgod:) felőlem a francba is elmehetsz!

Sugárzik rólad az értelem, tudod?😄 Persze, én vagyok a buta, mert nekem tisztességes szándékaim lennének egy lány irányába, de neked már a sz*páson jár az eszed.

Hallottál már a nők tiszteletéről, te agyoniskolázott szerencsétlenség!?

jan. 29. 18:42
 45/65 anonim ***** válasza:
12%
44 te fogyatékos,szerinted csak szerelemből lehet szexelni te elmehàborodott
jan. 29. 18:47
 46/65 anonim ***** válasza:
0%

#45 A kérdőjelet nem ismered? Azért nyugtass meg, hogy megvan a 8 osztályod😂

Figyelj, senki sem mondta, hogy szerelem nélkül nem lehet, bár én például nem lennék rá képes.

Annyira meg tiszteljük már a nőket, hogy a szájukat meghagyjuk a saját rendeltetésükre: beszélgetni, enni, oké? Ha egy nő ebbe esetleg mégis belemegy, az csak őt minősíti. Azok nem is nők:)

Te pedig tanulj egy kis tiszteletet fiacskám:) Nehogy véletlenül egy sötét sikátorban valaki felpróbáljon téged😄

jan. 29. 19:00
 47/65 anonim ***** válasza:
51%
46 a lányok nők 98 % a cop,ne élj álomvilàgba
jan. 29. 19:06
 48/65 anonim ***** válasza:
51%
16 éves zárkózott,szegény vézna srácoknak van barátnője,magába nézhetne az anyuka
jan. 29. 19:08
 49/65 anonim ***** válasza:
24%

#47 kérdezz meg egy közeli női ismerősöd, aki még szingli. 99% hogy nem menne bele! (Jogosan)

Barom!

jan. 29. 19:46
 50/65 anonim ***** válasza:
18%
49 engem nem,mivel nem vagyok vonzó,más férfiaknak lenyelik,a kapcsolat ezzel jár
jan. 29. 19:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!