Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a nők között is ilyen?
Aki 25-30-40 éves és nincsen senkije? És a helyzet úgy áll hogy élete egyedül fog eltelni?
Veletek nőként mi a baj? Miért nem kelletek a férfiaknak?
Magad véleménye? Vagy mások mondták rád?
Tinkoromtól fogva vagy 6-7 férfinak voltam az esete, de nekem közülük 2-vel volt párkapcsolatom. Tehát nem hinném, hogy olyan jó nő vagyok, de vannak olyan külső és belső jegyeim amelyek lehetnek plusz az ellenkező nem esetében.
Igaz most megint az az időszakom élem, hogy nem jön be senki úgyhogy hiába is próbálkoznak nincs esélyük.
Nekem nem megy érzések nélkül az ismerkedés.
Csak azért nem leszek senkivel, hogy egyedül ne legyek.
Miből gondolod, hogy nem kellek?
Ők nem kellenek nekem. Inkább vagyok egyedül. Az átlag magyar pasi olyan külsőre, hogy szebbet szarok. Személyiségre se jobbak, fukar (az én pénzemmel is fukar, megszabná mire költsek), okoskodó, igénytelen, önállótlan parazita.
Egyedül tök jól elvagyok. Nyugalom van és békesség.
Köszi a normális válaszokat!
Azért csak jött egy valóban problèmás is! A #7 es személyében.
Nem tudom. Akinek van valami betegsége az más tészta. Csak volt férfi az életében és gyereked is van. Vagy ez a vakság csak később lett ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!