Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a nők között is ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a nők között is ilyen?

Figyelt kérdés

Aki 25-30-40 éves és nincsen senkije? És a helyzet úgy áll hogy élete egyedül fog eltelni?

Veletek nőként mi a baj? Miért nem kelletek a férfiaknak?

ma 12:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%
Buta és ronda vagyok.
ma 12:54
 2/23 A kérdező kommentje:

Magad véleménye? Vagy mások mondták rád?

ma 12:56
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
40 éves korom óta egyedül vagyok.De azért, mert már nyugalomra vágyom.Próbálkoztak az elmúlt években nálam, de nekem már nincs szükségem az ezzel járó viharokra az életben.Elég az, ami az időjárással jár.
ma 12:59
 4/23 anonim ***** válasza:
73%
Van párom, de szerintem nem kellenék még a kutyának sem. Nagy szerencsém volt vele mert tényleg totál oda volt értem és nagyon jó hozzám. Persze viszonzom ahogyan tudom úgyhogy ez én szerintem nem a külső vagy belső miatt alakul ki hanem mindkettő egyszerre. Lehetsz te gyönyörű, okos, de ha nem érzi a másik amit te úgyse lesz veled. Meg ezek miatt lehetsz csúnya, szegény, de ha téged akar akkor akar. Legnagyobb köcsögöknek, vagy mentális betegeknek van párja. Nem igaz, hogy azért mert a külső, vagy a pénz miatt minden esetben. Azt tartja a másik vonzónak, hogy köcsög, vagy mentális eset mert ő is az a maga módján. Jól mondják, hogy zsák a foltját.
ma 13:01
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
#1-es vagyok: mások is mondták, de magam is tisztában vagyok vele.
ma 13:12
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Tinkoromtól fogva vagy 6-7 férfinak voltam az esete, de nekem közülük 2-vel volt párkapcsolatom. Tehát nem hinném, hogy olyan jó nő vagyok, de vannak olyan külső és belső jegyeim amelyek lehetnek plusz az ellenkező nem esetében.

Igaz most megint az az időszakom élem, hogy nem jön be senki úgyhogy hiába is próbálkoznak nincs esélyük.

Nekem nem megy érzések nélkül az ismerkedés.

Csak azért nem leszek senkivel, hogy egyedül ne legyek.

ma 13:16
 7/23 anonim ***** válasza:
49%

Miből gondolod, hogy nem kellek?

Ők nem kellenek nekem. Inkább vagyok egyedül. Az átlag magyar pasi olyan külsőre, hogy szebbet szarok. Személyiségre se jobbak, fukar (az én pénzemmel is fukar, megszabná mire költsek), okoskodó, igénytelen, önállótlan parazita.

Egyedül tök jól elvagyok. Nyugalom van és békesség.

ma 13:23
 8/23 anonim ***** válasza:
71%
Vak, gyerekes özvegy nőként kinél rúghatnék labdába? A válasz szerintem egyszerű.
ma 13:29
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat!

Azért csak jött egy valóban problèmás is! A #7 es személyében.

ma 13:30
 10/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Akinek van valami betegsége az más tészta. Csak volt férfi az életében és gyereked is van. Vagy ez a vakság csak később lett ?

ma 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!