Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy sok nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nőt nem érdekli ha csak egy opció a sok másik nő között a pasinál és mégis tepernek a pasi után?

Figyelt kérdés

Ismerkedni kezdtem egy férfival, egyértelműen mindketten párkapcsolatot kerestünk. Aztán 2 hét után kiderült, hogy felesége van, de nem csak ez, hanem az is, hogy egy opció voltam a sok közül, vagyis más nőkkel is ismerkedett velem párhuzamosan. Én felháborodtam és lezártam a dologot vele, ő persze a szokásos szöveggel próbált mentegetőzni, hogy válni akar, és keresi azt akiért "érdemes lenne" és aki ebben segítene neki és "mellette állna". Ő engem komolyan gondol a többi nő "csak barát"... Nem érdekelt a dumája, ez a dolog részemről ott le lett zárva, otthagytam. Viszont nem rég jutott vissza hozzám, hogy sír egy közös ismerősünknek, hogy milyen szemét vagyok, hogy megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ugyanakkor egy lépést nem tesz értem, -nem mintha hiányozna. És ugyanez az ismerős mondta el azt is, hogy valóban több vasat tart a tűzbe és ezt állitólag a többi nő is tudja, és mègis tepernek utána.

Engem csak az érdekel, hogy miért maradnak benne ilyen megalázó helyzetben egyes nők? Azért kérdezem, mert már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy bennem van a hiba amiért ez rosszul esik és nem versenyzek a többi nővel (és a feleségével!) a pasiért. De ez olyan megalázó. Vagy csak én gondolom így?

nov. 3. 13:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Lehet azok a nők még nem jöttek rá, hogy házas.
nov. 3. 14:10
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a nők tudják, hogy mi a hézag és az bántja a pasit, hogy nem álltál be a hárembe. Ha van eszed nem mész bele. Az összes nő nemhelyes.
nov. 3. 14:12
 3/24 anonim ***** válasza:
85%

Te vagy szemét? Hát ő mi?

Valószínű a csajok azt hiszik, csak a feleség van és ők.

nov. 3. 14:12
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
Azért, mert hasonlóan jár az agyuk, mint a pasasnak, és nem érdekli őket, hogy a másik amúgy kapcsolatban van, vagy mert becsapják, hitegetik magukat, hogy na majd ők lesznek azok, akik miatt ott lesz hagyva a feleség... Szerintem az esetek 90%-ban sosem lesz otthagyva a feleség, a maradék 10-ben meg tényleg eleve válni is akart a férj, plusz tényleg szerelmes lett másba, de ez ugye ritka.
nov. 3. 14:13
 5/24 A kérdező kommentje:

Ez jó. :))))

Volt olyan "korrekt", hogy magától mondta el. Gondolom akkor a többinek is.

nov. 3. 14:13
 6/24 anonim ***** válasza:
47%
És nem, nem veled van a baj, hidd el. 4 voltam.
nov. 3. 14:14
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
Ismered a többi nőt? A múltjukat? Jártál az ő cipőjükben? Tudod egyáltalán, hogy milyen lehetőségeik vannak? Lehet, hogy ennél csak rosszabbak... Nem egyértelmű, milyen korosztályról van szó, de egy bizonyos kor fölött az összes kicsit is jó férfi foglalt. A még egyedülállókkal szenvedjen a halál vagy szerencsétlen anyjuk. Neked lehet, hogy nincs különösebb igényed semmire, és nagyon jól elvagy szingliként, de nem mindenkinek felel ez meg hosszabb távon. Akinek nem, az könnyen lehet, hogy belemegy inkább valami ilyesmibe.
nov. 3. 14:40
 8/24 anonim ***** válasza:
0%

Sokféle élethelyzet van, sokféle szereplővel.

Nincs olyan egységes massza hogy a "nők" meg a "házas férfi".

Hasonlóságok vannak, de emberek kapcsolódásai eltérnek egymástól.

Elég sok olyan házas férfi van aki be sem vallja hogy házas, ezért tart ki mellette a nő. Aztán ha be is vallja, már szerelmes a nő, nehezen hagyja ott.

Olyat is ismerek aki évek óta(!) külön él a feleségétől de papíron azért nem válik hogy ne kelljen a vagyont megosztania az asszonnyal. A nő él a közös lakásukban. Ő sem akar válni, mert a válás után nem jutna neki annyi amiből lakást tudna venni magának. Így inkább nem válnak, de egyik fél sem tud normális párkapcsolatot kezdeni senkivel, mert amint kiderül hogy még házasok, lelépnek az új partnerek. Rabságban tartják egymást.

Egyébként vannak igen jó kommunikációs készséggel megáldott férfiak akik a végtelenségig képesek hitegetni a nőjüket hogy el fognak válni, ha pl: lejár a hitel, felnőttek lesznek a gyerekek (ne sérüljenek pszichésen), ha túl lesz egy nagyobb projekten a munkahelyén, ha talál új munkahelyet jobb fizetéssel, ha jobban lesz az anyja akit most ápolni kell, ha sikerül egy jó vevőt találni a házra, stb, stb, stb............

Ha egy nő már szerelmes akkor képes elég sok kompromisszumra. Vár a másikra mert szereti, és ha a pasi elég jó "hitegető" akkor reális problémákat vázol fel aminél a nő úgy gondolja hogy belefér egy kis várakozás.

De az esetek többségében esze ágában sincs a pasinak elválni. Mindig lesz egy újabb kifogás. A "több vas" meg azért kell hogy mindig legyen valaki aki vár rá (kell a rajongás).

Aki még nem szerelmes az könnyen lelép egy ilyen pasi mellől. Azok a nők maradnak akik már szerelmesek, mert ugye a szerelem vak.

nov. 3. 14:58
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyzettel akkor találkoztam amikor a pasi vagy nsgyon jól nézett ki, sármos volt, egy helyi híresség, politikus, zenész, menő vállalkozó, erős férfias kisugárzású, karizmatikus, vicces stb, ilyenkor a nők sutba dobják az elveiket és örülnek, ha um. egy szeletet kapnak belőle. Persze nem mindenki, van akit nem tud azért elbűvölni azok tudnak nemet is mondani.
nov. 3. 15:10
 10/24 A kérdező kommentje:

Azért az jó, hogy még èn vagyok "igénytelen" szingli mert nem foglalkozok foglalt pasival. :)))))

Hát tudod, büszkén vállalom "igénytelenségemet"!

Ez a férfi nem kényszerből (hitel vagy rossz anyagi helyzet) van együtt a feleségével. Hanem mert valószínű az a helyzet nála is, mint a többi jellemtelen hasonlónál, hogy bár halálosan únja a feleségét, de esze ágában sincs válni, viszont kellene neki az újdonság.

De nem erre irányult a kérdésem, mert ezzel nagyjából tisztában vagyok. Csak azoknak a nőknek a lelkivilágával nem tudok azonosulni akik egy ilyen helyzetbe belemennek és benne is maradnak. Erre irányult a kérdèsem.

nov. 3. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!