Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ha a párotokkal vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha a párotokkal vagytok és egy másik csinos nő van a láthatáron, jön szembe veletek, esetleg beszélget a párotokkal, akkor ti közelebb húzzátok magatokhoz, testi kontaktba léptek vele, hogy tudassátok a másik nő számára, hogy nem szabad a pálya?

Figyelt kérdés
júl. 17. 10:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez szánalmas lenne hogy kaparok a párom után a kapcsolat gyengeségét instabilitását tükrözné hogy be vagyok attol sz.rva hogy elveszik, mert elvehető ezekszerint.

Stabil pasik mellett egy nő nem féltékenykedik. Ez sokkal erosebb kapcsolatokat mutat.

Én csak a pasi reakcioját figyelem. Hogy mi-ben beszél e, engem bevon e, megérint e átölel e ha jelen van egy másik, vagy ellenkezőleg távolabb áll engem kizár szinte a társaságbol, rám se néz levegőnek vesz és szinte gyertyatartot csinál e belőlem.

júl. 17. 11:00
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 🤣
júl. 17. 11:07
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ezek a dolgok a 3.nak is lejönnek. Hogy egy pasi hogy viselkedik kapcsolatban a párjával. Rovidtávon egot legyez ugyan, hogy rámcsorog a nyála, de hosszutávon a nőknek olyan pasi a No1 aki tiszteli a saját párját, azt, akivel van. Ilyenekkel érdemes lenni is. És olyan csajokat is irigyelnek a párja miatt aki nem kujonkodik.
júl. 17. 11:15
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

elárulok egy titkot, ENERGIA… a láthatatlan világban igy müködik a világrendszer.

Tehát huzhatod akár magadra is az asszonyt, vagy mutogatod látható helyen a házassági gyűrűd, semmit sem ér, ha közben pedig azt „sugallod” a másik félnek, hogy nyitott vagy bármire, és ezt le is veszik sokan infóba. Érted-e?

júl. 17. 11:16
 5/27 anonim ***** válasza:
Akinek a párja nem kujonkodik.
júl. 17. 11:16
 6/27 anonim ***** válasza:

a rettegésedet felismeri bárki messziről, hogy védelmezed a férjed és ha pajzsot kell feltenni, hogy megvédd a férfed az ártó szemektől, el a kezekkel a férjemtől?

efajta viselkedés mögött nincs komoly tartalom, nincs szövetség, ha védeni kell bárkitől és bármitől a házasságot.

ahol szövetség van, ott nem kell félni, rettegni senkitől

a férje pedig erényövet s a nőre is?

vakságot nem fogadtál?

ha csinálnál egy olyan partit ahol a nős és házas asszony arzenálja lenne, és megengednék nekik, hogy most bármi megtörténjen bárkivel a fődij egy dubaji út, szerinted hány pár dobná le az erényövet azonnal és dobná sutba a házasságát?

júl. 17. 11:23
 7/27 A kérdező kommentje:
Én nem védem, én szingli vagyok. :D pont hogy azért kérdezem, mert van olyan női ismerősöm, aki ezt teszi. De drogériában is megesett már, hogy egy csaj válogatott a hapsijával, odamentem én is terméket nézni, a csaj meg szinte rátapadt a pasijára.
júl. 17. 11:41
 8/27 anonim ***** válasza:
Sosem tettem ilyet ez szánalmas.
júl. 17. 12:03
 9/27 anonim ***** válasza:
52%

"De drogériában is megesett már, hogy egy csaj válogatott a hapsijával, odamentem én is terméket nézni, a csaj meg szinte rátapadt a pasijára."

Persze, pont azért, mert te felbukkantál, mint jó csaj 😀

Az még véletlenül sem jöhet szóba, hogy mivel a párja, éppen akkor bújt oda hozzá vagy simogatta meg. Szállj már le a magas lóról és ne képzeld azt, hogy mindenki félti tőled a párját!

júl. 17. 12:22
 10/27 anonim ***** válasza:
86%
Persze kérdező, te vagy maga a végzet asszonya, ahol megjelensz minden nő magára húzza a párját, mert akkora konkurencia vagy 😃 Viccet félre téve, nem szoktam ilyet csinálni, biztos vagyok a kapcsolatomban, nem égetem magam ilyenekkel.
júl. 17. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!