Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány, akivel ismerkedem neten, szeret inni, illetve tölteti a száját. Ilyen lányokkal nem szabad komolyan tervezni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 19:03
2/12 anonim válasza:
Fogalmam sincs, miről beszélsz. Más infó?
3/12 anonim válasza:
Uristen nem egy naturalista fapina mosmilesz
4/12 anonim válasza:
3
Ahha, szóval ha én nem töltetem a számat (ami természetesen nagy és szép formájú amúgy), akkor én egy naturalista fapina vagyok. Jó tudni, köszi.
5/12 A kérdező kommentje:
Kicsapongó
2023. jún. 24. 20:11
6/12 anonim válasza:
Fasz szopást azt komolyan tervezhetsz vele 25 másik pasas mellett.
7/12 anonim válasza:
Ezek pont semmit nem jelentenek így önmagukban.
#4 Minek veszed magadra amit írt? Nem azt írta, hogy aki nem csinál ilyeneket az naturalista fapina, hanem hogy aki csinálja az nem az. Elég para dolog ezt rögtön magadra vonatkoztatni, pláne aztán elkezdeni random bizonygatni hogy neked milyen szép szád van. Nincs neked szorongásos zavarod?
8/12 anonim válasza:
Ne tervezz vele komolyan,csak ha nem zavar,hogy melletted félrelép.
9/12 anonim válasza:
4-es,félreérted az előtted szólót.
10/12 anonim válasza:
7
Nekem mindenféle zavarom van. Így utólag én is azt gondolom, hogy kár volt azt írni, amit. Most már mindegy.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!