Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindenképp komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenképp komoly kapcsolat a cél, akkor ilyet nem szabad csinálni ismerkedés alatt?

Figyelt kérdés

Fontos megjegyezni, hogy ez a kérdés abban az esetben, amikor még nem tisztázott, hogy csak szex vagy komoly a cél.

Minden olyan erősebb testközeli, cukis szeretgetős viselkedés, amiből egy külső szemlélő már azt mondaná, hogy ez egy pár.

Mondjuk odabújsz hozzá, szeretgeted, de még nem is vagytok kapcsolatban. Második randin. Oké, hogy csók lehet már a randi végén, de ilyesmikkel amit fentebb leírtam, azt hihetné a férfi, hogy szexre könnyen kapható lenne és esetlegesen le is mondana a komoly kapcsolat elképzeléséről?

2021. nov. 1. 18:38
 1/10 A kérdező kommentje:

Nem is randiról van szó igazán, egy kissé bulis este után az egyik férfivel kerültem hasonló szituációba, barátaink által már többször találkoztunk, csak annyira még nem diskuráltunk. Most viszont rengeteget és más is érezte köztünk a szikrát.

Azt nem tudom, hogy ebből most mit vett le. Vajon elástam nála magam?

2021. nov. 1. 18:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Hívott azóta találkozni.
2021. nov. 1. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az ilyen viselkedés tök normális egy kapcsolat kialakulásakor. Szexkapcsolat igényére az a jel, ha letéped róla a gatyát. (Vagy magadról a bármit.)
2021. nov. 1. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha hívott találkozni, akkor nem ástad el magad. Szerintem nem volt gáz a viselkedésed.
2021. nov. 1. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Pfff. Ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor komoly nőként hidegen, állás interjú szerűen kell a kérdéseidre feleltetni, majd komoly pszichológiai teszteknek kell alávetned, a 3. körben pedig minimum fél évet kell váratnod a szexszel hogy kiderüljön kibírja-e és megérdemel.

Ha pedig ez mind megvolt, akkor csakis sötétben, a takaró alatt, misszionáriusban adhatod magad oda legalább az első 10 évben. Minden mástól csak egy rbancnak fogsz tűnni bármelyik értelmes férfi szemében.

2021. nov. 1. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Buliban sokan összeakadnak részegen, az messze van az ismerkedéstől.
2021. nov. 2. 09:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Félreértitek, nem tudom mi célból hívott talizni. Visszagondolva, olyan nyalifali voltam, mint valami pincsi, de ő is, csak valahogy ez nem a legjobb komoly kapcsolat esetében. Mert részemről csak az jöhet szóba.

28 évesek vagyunk.

2021. nov. 2. 09:56
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem simán mondd el, hogy milyen kapcsolatban gondolkodsz, ha randizol. Aztán majd úgyis alakul.
2021. nov. 2. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Pincsik voltatok = szikráztatok. :)

Tetszett neked, te is neki.

Elhívott randizni. Hajrá!

Ha lesz csók most v a következő találkozón, attól nem ásod el magad. Az a megerősítése annak, h vonzódtok egymáshoz.

A beszélgetés során valamikor felhozhatod, h te komoly kapcsolatban gondolkozol. De az, hogy most volt/van szikra, az nem jelenti azt, hogy komoly kapcsolatra vagytok predesztinálva. Lehet, hogy pár alkalom után kihül az egész. De persze ne így legyen! :) Kívánok nektek eget rengető szerelmet!

2022. febr. 11. 00:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Most látom, h ez novemberi kérdés. :))))

Hogy alakult a randi?

2022. febr. 11. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!