Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ha a párotokkal vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha a párotokkal vagytok és egy másik csinos nő van a láthatáron, jön szembe veletek, esetleg beszélget a párotokkal, akkor ti közelebb húzzátok magatokhoz, testi kontaktba léptek vele, hogy tudassátok a másik nő számára, hogy nem szabad a pálya?

Figyelt kérdés
júl. 17. 10:51
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#10 hol írtam, hogy az összes? :D De igen, létező jelenség, nem képzelődök, vannak ilyen féltékeny pichák.
júl. 17. 12:47
 12/27 anonim ***** válasza:
83%

Nekem még soha nem fordult meg a fejemben, hogy valaki azért bújik a párjához a jelenlétemben, mert tőlem féltené 😀

Itt inkább az lehet, hogy a kérdező tolja túl az önbizalmat.

júl. 17. 12:54
 13/27 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk a drogériás dolog nehezen hihető.
júl. 17. 13:17
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
Ismerősöm barátnője is ilyen, mint amit leír a kérdező. Mi csak köszönünk, de már rángatja is be a férfit. Nem is érdekel a pasi. Ez nem attól függ, hogy valaki mennyire jó csaj, a barátnő önbizalomhiánya okozza ezt a jelenséget, hogy szebbnek gondolja a másik nőt magánál.
júl. 17. 13:26
 15/27 A kérdező kommentje:

#12 nem tolom túl, inkább téged zaklat valamiért láthatóan ez a sztori. Neked tán nincs önbizalmad?

Azt lehet látni, hogy miként bújik oda valaki. Ha úgy, hogy csúnyán néz rád, miközben odahúzza a pasiját, arról nem az jut eszembe, hogy csak összebújnak.

júl. 17. 13:28
 16/27 A kérdező kommentje:
#14 valóban. Ez ilyen. Csak sokan nem akarják elhinni. Lehet pont azok, akik szintén féltékeny típusok.
júl. 17. 13:29
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Közben morog és vicsorgok is, mint egy veszett kutya.
júl. 17. 13:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Minek? Aki vihető, azt inkább vigyék is. Nem a tulajdonom.
júl. 17. 13:31
 19/27 A kérdező kommentje:
Ja, #14 ráadásul az olyan pasikat óvják így, meg fújnak rád, hogy rá ne nézz, akiket akkor se piszkálnék meg, ha lapáttal tolnák utánam.
júl. 17. 13:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem, teljesen biztos vagyok benne, hogy csak én érdeklem. Egyébként volt már több ilyen, dobálták, produkálták előtte magukat a nők, mert jó pasi, de őt nem érdekelte.
júl. 17. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!