Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy sok nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nőt nem érdekli ha csak egy opció a sok másik nő között a pasinál és mégis tepernek a pasi után?

Figyelt kérdés

Ismerkedni kezdtem egy férfival, egyértelműen mindketten párkapcsolatot kerestünk. Aztán 2 hét után kiderült, hogy felesége van, de nem csak ez, hanem az is, hogy egy opció voltam a sok közül, vagyis más nőkkel is ismerkedett velem párhuzamosan. Én felháborodtam és lezártam a dologot vele, ő persze a szokásos szöveggel próbált mentegetőzni, hogy válni akar, és keresi azt akiért "érdemes lenne" és aki ebben segítene neki és "mellette állna". Ő engem komolyan gondol a többi nő "csak barát"... Nem érdekelt a dumája, ez a dolog részemről ott le lett zárva, otthagytam. Viszont nem rég jutott vissza hozzám, hogy sír egy közös ismerősünknek, hogy milyen szemét vagyok, hogy megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ugyanakkor egy lépést nem tesz értem, -nem mintha hiányozna. És ugyanez az ismerős mondta el azt is, hogy valóban több vasat tart a tűzbe és ezt állitólag a többi nő is tudja, és mègis tepernek utána.

Engem csak az érdekel, hogy miért maradnak benne ilyen megalázó helyzetben egyes nők? Azért kérdezem, mert már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy bennem van a hiba amiért ez rosszul esik és nem versenyzek a többi nővel (és a feleségével!) a pasiért. De ez olyan megalázó. Vagy csak én gondolom így?

nov. 3. 13:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

A kioktatást "köszönöm"!

Azért itt tettem fel a kérdést, mert utána szerettem volna olvasni a neten. És kèpzeld, valós emberek vèlemènyére voltam kíváncsi, akik voltak már hasonló helyzetben, vagy tapasztaltak hasonló szituációt. Nem általános "okosságokat" puffogtató internetes cikkeket akartam róla olvasni, hanem emberek tanácsára voltam kíváncsi.

Ugyanos ha figyelmesen elovastad volna a kiírásomat akkor megértetted volna, hogy magamban kerestem az esetleges hibát, hogy nem e én csinálok valamit rosszul amiért egy ilyen helyzetben nem állok be a sorba és nem küzdök. Szerettem volna tudni, hogy mi zajlik másképp azoknak a nőknek a fejében akik egy ilyen helyzetbe belemennek.

Remélem világos voltam!!

nov. 4. 15:05
 22/24 A kérdező kommentje:

És senkit nem tapostam meg! Az, hogy valaki "leigénytelenezett" engem (keresd vissza a hozzászólàst!) mert szerinte nincs igényem pasira, ezért vagyok inkább szingli, mint nős pasik szeretője, azt pedig bocsánat, hogy nem hagytam szó nélkül!

nov. 4. 15:13
 23/24 anonim ***** válasza:
22# jól kiosztasz, de akit írtam azt értsd is meg kérlek! Csá!
nov. 4. 18:17
 24/24 A kérdező kommentje:

Ha hülyeséget írsz és szövegértelmezési gondjaid vannak arról nem én tehetek.

Elhiszem, hogy sok olyan nőt sért az én hozzáállásom aki megalkuszik egy sokadik nő, vagy szerető szereppel, de az is egy döntés. Ahogy az enyém is.

Aztán el lehet dönteni, hogy melyik a megalázóbb....

nov. 4. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!