Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a nők között is ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a nők között is ilyen?

Figyelt kérdés

Aki 25-30-40 éves és nincsen senkije? És a helyzet úgy áll hogy élete egyedül fog eltelni?

Veletek nőként mi a baj? Miért nem kelletek a férfiaknak?

ma 12:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy kinek kellenék, és köszi, nem, jobb egyedül. Nem feltétlenül a külsejével van bajom, bár azért a 20+ év korkülönbség ott is számít. De belsőre...?! Rossz kapcsolat nélkül elvagyok, nem hiányzik, volt már benne bőven részem.
ma 14:48
 22/26 anonim ***** válasza:
51%
Mert sok éve benne maradtam egy szexkapcsolatban, amiben én bele szerettem a másikba. De ő sem akar elengedni még akkor sem ha kértem már.
ma 14:51
 23/26 anonim ***** válasza:
51%
40+ vagyok, volt 10+ éves kapcsolatom, azóta csak rövidebbek és rájöttem jobban érzem magam egyedül. Csak szexkapcsolataim vannak azóta.
ma 15:43
 24/26 anonim ***** válasza:

Jelen 🙋🏻‍♀️

33 múltam.

Több mint 10,5 éve egyedül, de lényegében mindig is, és nyilván nem "vénségemre" fog majd csoda történni...

Az ok nagyon egyszerű: ronda vagyok, főleg az arcom/fejem. Így kinek kellenék? És az hogy bánna velem? Milyen minőségű kapcsolódás lenne? Remélem, nem kell a szájába rágni senkinek... Hozzáteszem, nem vagyok hajlandó az ocsmányságomat alárendelődéssel, mindent kussolva, mosolyogva tűréssel, bármit be- és magamra vállalással kompenzálni, ez is nagy "bűn" nyilván. 😏

ma 16:35
 25/26 A kérdező kommentje:

Mutatsz privátban egy képet magadrol? Oke csak akkor ha nincs látványos túlsúlyod.

ma 16:39
 26/26 anonim ***** válasza:
Az nincs, 30 fölött sikerült 50 kg fölé híznom (170 cm-hez), ellenben Tilda Swinton a hideg nyomomba sem ér rútságot tekintve. Vagy keress rá Almási Kitti és Dr. Kiss Dorottya beszélgetéseire, utóbbi is majdnem ugyanolyan ronda, mint én, csak a "színeink" (haj, szem) nem egyeznek. Kitörölheti a fenekét mindkettő a vékonyságával - ahogy én is. Vagy a mosolygással, Dr. K. D.-é pl. kegyetlen.
ma 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!