Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a nők között is ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a nők között is ilyen?

Figyelt kérdés

Aki 25-30-40 éves és nincsen senkije? És a helyzet úgy áll hogy élete egyedül fog eltelni?

Veletek nőként mi a baj? Miért nem kelletek a férfiaknak?

nov. 28. 12:53
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

40

Nem adnànak. Nekem is tetszik egy bőrbeteg, átlagos de vékony nő. Ő sem adott nekem esélyt mert nem vagyok vékony férfi. Ő is a szuper pasira vár. Évek óta inkább egyedül van.

nov. 28. 20:27
 42/55 anonim ***** válasza:
0%
Dejólteszi
nov. 28. 20:51
 43/55 A kérdező kommentje:

42

Miért is? Mert így ő is magányos marad? Felszínesség alapján választás az fontosabb mint a boldogság reménye? Én pl lefogok tudni fogyni. De neki nem lesz kevesebb a ferfiakkal támasztott elvárása akkor sem ha tényleg öregasszony koráig kesereg magában.

nov. 28. 20:56
 44/55 anonim ***** válasza:

31. vagyok meg az előző néhány

Én itt nem fogok már különösebben győzködni senkit, írogatni bármit lehet (főleg csak azért is ellentmondás céljából...), úgyis az irl kapott reakciók a mérvadóak. Nem csak esetemben - valahogy nem látni, hogy bomlanának a hasonlóan "szerencsés" arcberendezésű nőkért... Teljesen mindegy, mit csinálnak az ilyen nők, mosolyognak-e, jár-e a szájuk nonstop stb.

nov. 28. 21:05
 45/55 anonim ***** válasza:

30

Nem tudom miről beszélsz, semmi baj nincs ezzel a doktornővel és Tilda S. sem olyan ronda, csak a frizurája nagyon fiús, de azon lehet változtatni.

nov. 28. 21:16
 46/55 anonim ***** válasza:
44 a kérdésem ugyan az te adnál nekem vagy a kérdezőnek esélyt?
nov. 28. 21:16
 47/55 mikeXxX ***** válasza:
55%
23# Mert kapuzárási pánikod van de remélem legalább korrekten elmondod a másiknak is hogy csak szexre van.
nov. 29. 05:56
 48/55 anonim ***** válasza:
50%
Csak szexre kellek a külsőm miatt.
nov. 29. 22:12
 49/55 mikeXxX ***** válasza:
48# Kifejtenéd kicsit bővebben mert szerintem ilyen nem létezik.
nov. 30. 06:38
 50/55 anonim ***** válasza:
48 engem is érdekel bővebben
nov. 30. 07:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!