Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a nők között is ilyen?
Aki 25-30-40 éves és nincsen senkije? És a helyzet úgy áll hogy élete egyedül fog eltelni?
Veletek nőként mi a baj? Miért nem kelletek a férfiaknak?
40
Nem adnànak. Nekem is tetszik egy bőrbeteg, átlagos de vékony nő. Ő sem adott nekem esélyt mert nem vagyok vékony férfi. Ő is a szuper pasira vár. Évek óta inkább egyedül van.
42
Miért is? Mert így ő is magányos marad? Felszínesség alapján választás az fontosabb mint a boldogság reménye? Én pl lefogok tudni fogyni. De neki nem lesz kevesebb a ferfiakkal támasztott elvárása akkor sem ha tényleg öregasszony koráig kesereg magában.
31. vagyok meg az előző néhány
Én itt nem fogok már különösebben győzködni senkit, írogatni bármit lehet (főleg csak azért is ellentmondás céljából...), úgyis az irl kapott reakciók a mérvadóak. Nem csak esetemben - valahogy nem látni, hogy bomlanának a hasonlóan "szerencsés" arcberendezésű nőkért... Teljesen mindegy, mit csinálnak az ilyen nők, mosolyognak-e, jár-e a szájuk nonstop stb.
30
Nem tudom miről beszélsz, semmi baj nincs ezzel a doktornővel és Tilda S. sem olyan ronda, csak a frizurája nagyon fiús, de azon lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!