Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a nők között is ilyen?
Figyelt kérdés
Aki 25-30-40 éves és nincsen senkije? És a helyzet úgy áll hogy élete egyedül fog eltelni?
Veletek nőként mi a baj? Miért nem kelletek a férfiaknak?
nov. 28. 12:53
11/55 anonim válasza:
Miért problémás a 7-es?Mert leírta a nagy magyar valóságot?Nem mindenki igénytelen annyira, hogy összeálljon ilyen fazonokkal,akikből jóval több van a kelleténél.
12/55 anonim válasza:
Koraszülött lettem, inkubátorban voltam sokáig, röviden ez a vakságom oka. A kislányom édesapja teljesen egészséges volt.
13/55 anonim válasza:
11 magára vette gondolom. Biztos illik ra a leírás
14/55 anonim válasza:
Én is attól tartok, hogy a kérdező is ugyanilyen.
15/55 A kérdező kommentje:
Sajnálom. El se tudom képzelni hogy milyen lehet úgy élni.
nov. 28. 13:45
16/55 A kérdező kommentje:
#13 14
A stílusra értettem. Mert ki beszél így másokról hogy szebbet szarik? Stb
nov. 28. 13:47
17/55 anonim válasza:
Az akinek nyers, szókimondó a stílusa.Nem szépíti a valóságot, hanem kereken leírja.
18/55 anonim válasza:
A vak válaszolónak üzenem, hogy nagyon sok vaknak van látó párja is. Ott van példának egyből Agárdi Szilvia, akinek ráadásul olyan jóképű a férje, hogy lemegyek hídba. Úgyhogy ne gondold, hogy emiatt esélyed se lenne.
19/55 anonim válasza:
#7 szerintem nagyon gyűlöli a magyar férfiakat, jót tenne neki külföldi, de hát lehet annak meg ő nem kellene mert magyar.
20/55 anonim válasza:
Tudom, vakon is lehet párt találni, a gyerek apja is látott. Na, de gyerekkel találni valakit? Aki nekem társam, neki meg nevelőapukája lehetne? Maradjunk a realitás talaján! Ehhez már baromi nagy szerencse kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!