Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 39 éves férfi és egy 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

39 éves férfi és egy 19 éves lány között működhet hosszú boldog párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy baráti csoport ahova több lány és fiú jár. Közös programokat csinálunk beszélgetünk ehhez a társasághoz négy hónapja csatlakozott egy kedves aranyos 19 éves lány akivel valahogy érdekes módon 39 éves férfiként megtaláltam vele a közös hangot, hülyéskedünk, ökörködünk, beszélgetünk és úgy néz ki hogy ő is többet kezdett érezni irántam, így két hete már hivatalosan is együtt vagyunk, nyilván ekkora korkülönbségtől félek hogy majd le fog lépni és társai mert teljesen érthető hogy hosszú távra tervezem ezt a kapcsolatot
okt. 13. 14:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Teljesen más életszakaszban vannak.
okt. 13. 14:12
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Ááá.
okt. 13. 14:14
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Működni minden működhet, kérdés, hogy mennyire jól és mekkora lemondásokkal.

Teljesen más életszakaszban vagytok, ezt észben kell tartani. Ő lehet hogy még felnőne, elvégre jelenleg egy gyerek, biológiailag az agya még nem fejlődött ki (igen, erre tudományos kutatások vannak). Lehet hogy bulizna, lehet hogy kiélné magát, lehet hogy átélne olyan elsöprő meg dilis gyerekszerelmeket, amiktől a felnőttek már csak mosolyogva vagy elborzadva a fejüket fogják. Lehet hogy erről ő le tud mondani és lehet hogy pár év múlva mégis rájön, hogy ezt szeretné és lelép (nekem volt ilyen ismerősöm). Lehet hogy te gyereket szeretnél jövőre, ő meg nem, lehet hogy ő gyereket szeretne 15 év múlva te meg már nem. Lehet hogy elmenne még egyetemre, erasmusra, más városba meg más országba. Szóval gyakorlatilag ezt nektek kell megbeszélnetek alaposan mielőtt belevágtok. Összességében szerintem nem lesz egyszerű semmiképpen, én biztosan nem mennék bele a helyetekben.

okt. 13. 14:22
 4/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha a tenyereden hordozod 1-2 vagy akár 3éves kapcsolat is lehet belőle.
okt. 13. 14:49
 5/23 anonim ***** válasza:
25%

Qrogasd ameddig tudod aztán meg ne bánkódj sokáig ha majd lelép.

A lényeg hogy ne cseszd el az életét azzal hogy felcsinálod egy hármasikrekkel.

okt. 13. 14:51
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
Őszintén én 39 évesen baromi cikinek érezném, hogy egy gyerekkel kavarok. Elgondolkoznék azon, hogy melyik ponton rekedtem meg a fejlődés útján.
okt. 13. 14:59
 7/23 anonim ***** válasza:
89%
Minimális az esélye.
okt. 13. 15:16
 8/23 anonim ***** válasza:
80%

Oh biztos lesznek itt ilyenek, akik állítják, hogy igen, meg ők is ilyenek. Csak hát nem biztos, hogy ez a normális.

Ha két beteg ember találkozik, működhet.

Pár évig biztosan. Csak én azon gondolkodnék el, hogy mi lesz 10 év múlva...

okt. 13. 15:34
 9/23 anonim ***** válasza:
46%

A szerelem nem ismer határokat, simán működhet.

Ne foglalkozzatok a sok fanyalgó hülyével, legyetek boldogok!

okt. 13. 15:41
 10/23 anonim ***** válasza:
75%

Itt a meddig a kérdés...

ÉN attól tartanék, hogy a lány 1 hónap múlva inkább másik városba költözne....lehet 1 év múlva külföldre...1 év múlva megint lehet h mást tanul...megint máshová költözne....ma még lehet h tetszem neki, de 1 hónap múlva már más fog...most élete szerelme vagyok....1 év múlva mégsem...

Nagyon nagyon kétséges még minden.

okt. 13. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!