Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves férfi és egy 19 éves lány között működhet hosszú boldog párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy baráti csoport ahova több lány és fiú jár. Közös programokat csinálunk beszélgetünk ehhez a társasághoz négy hónapja csatlakozott egy kedves aranyos 19 éves lány akivel valahogy érdekes módon 39 éves férfiként megtaláltam vele a közös hangot, hülyéskedünk, ökörködünk, beszélgetünk és úgy néz ki hogy ő is többet kezdett érezni irántam, így két hete már hivatalosan is együtt vagyunk, nyilván ekkora korkülönbségtől félek hogy majd le fog lépni és társai mert teljesen érthető hogy hosszú távra tervezem ezt a kapcsolatotokt. 13. 14:11
21/23 A kérdező kommentje:
17. Látom savanyú a szőlő
okt. 13. 22:15
22/23 anonim válasza:
Sok itt a savanyú komment de ne hallgass rájuk. Minden működhet amiért dolgoztok. Én is voltam hasonlóban és évekig boldogok voltunk. Teljesen másért szakítottunk, semmi köze nem volt sem a korhoz sem ahhoz milyen komoly a kapcsolatunk. Próbáljátok meg, lesz ami lesz de legalább nem azon gondolkodtok, hogy “mi lett volna ha”
23/23 anonim válasza:
ugyan már ki hagyni ki pl. egy 20 éves lányt 40 évesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!