Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves férfi és egy 19 éves lány között működhet
hosszú boldog párkapcsolat?
Van bármelyikőtöknek bárki más a láthatáron? Akarjátok mindketten?
Ha mindketten akarjátok akkor bele fogtok menni.
De ne könyveld el úgy, hogy ez "örök"...bármelyik nap változhat. Igen...a meddig a kérdés.
okt. 13. 16:07
Élvezd az életet, és kész! Az, hogy működőképes-e egy kapcsolat vagy sem, azt úgyis az idő fogja megválaszolni. A kapcsolatok java részében nagyjából egyidősek a párok, aztán mégsem működnek.
okt. 13. 16:08
13/23 A kérdező kommentje:
3. ő elég komoly én meg hihetetlen nagy gyerek vagyok sose akarok felnőni a bulik partik mintha 20 éves lennék olyan vagyok és ígyis akarok maradni
Nem lehet tudni előre, sok múlik azon, hogy mennyire hasonlóak a jövőről alkotott elképzeléseitek..
okt. 13. 17:30
A #13-ra az a válaszom, hogy akkor meg baromi gyorsan ő fog túlnőni téged. Annak akik nem tudnak felnőni, egy ideig működik az, ha fiatalabbakat keresnek, elvégre azt az életstílust jelenti, amit ők élni akarnak. Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Viszont pár éven belül a másik megkomolyodik és másra vágyik. Nőknél 25 körül mér azért el szokott indulni a megállapodás és a babaprojekt, hiszen 30 körül már azért szokás szülni, ahhoz meg már kell egy stabilitás. (Legalábbis az ismerőseim ekkor kezdték el bébikkel telepakolni a feedemet.)
okt. 13. 17:37
"agy gyerek vagyok sose akarok felnőni a bulik partik mintha 20"
hát bocsi, de ha egy fiatal lány ha idősebb pasit akar, akkor azért, mert érett és fel tud mutatni olyan értékeket, amelyek inkább az érettebb korsztály sajátja. Ha bulizni vágyó 20 évest akar, akkor azt keres, de nem egy 40 éves személyében. Ha érettebb a koránál, akkor meg főleg. Ha most nem is, de igen hamar. Egy érett gondolkodású nőnek nem egy túlkoros buli báró óvodás kell.
okt. 13. 18:02
Nem lehet kérdező hogy csak álmodozol erről? Mármint tényleg csatlakozott az a fiatal lány a csoporthoz és köszönt is udvariasságból neked (mint amúgy mindenki másnak) te meg mint egy isten marha incel > elkezdtél fantáziálni a nem létező kapcsolatról vele? 😃
19 eves lányok nem fognak 40 pluszus tatákkal összejöni. Max ha pénzlehúzásról van szó.
okt. 13. 19:02
Ismerek ilyen párt. Csaj miért jön össze a pasival? Mert sok pénze van, nem kell majd mellette dolgozni. És a pasi miért van a csajjal? Mert még könnyen irányítható, könnyen "formálható" (személyiségileg viselkedésileg) amilyenre a pasi akarja.
okt. 13. 20:35
húúú de sok savanyú vagy féltékeny ember van itt...
20 év különbséggel elképzelhetetlen minden ember számára itt, hogy egy fiatal lány ne a pénze miatt legyen vele...
okt. 13. 20:37
Öreg vagy hozzá. Még ő nem látja mert 40 körül még okés vagy, de eltelik 10 év ő 30 még javában virágzik, te meg már 50... azt ne is mondjam mikor ő 50 te már 70.... ez így nagyon gáz. Sztem egy ideig együtt lesztek, élvezd ki, de ha gondol a jövőjére nem marad veled.
okt. 13. 21:48
Kapcsolódó kérdések: