Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?
Figyelt kérdés
Csak női felhasználók szavazzanak!nov. 24. 13:48
A kérdező szavazást indított:
Igen nem baj ha nincs autó meg jogositványod
Nem
Elég ha jogsid van
Nem, és kifejtem válaszban hogy miért
34 szavazat
1/103 anonim válasza:
A páromnak nincs jogsija nekem sincs, mégis nagyon jól megvagyunk. Nekem egyáltalán nem feltétel. De tudom, hogy sok nő szereti ha van.
2/103 anonim válasza:
Az a vicc, hogy a legtöbb nő akkor is elvárja, hogy a pasinak legyen jogsija és autója, ha neki nincs egyik sem. Magyarul nem érdekli, hogy nincsenek egy szinten ilyen szempontból, neki akkor is kocsis pasi kell és kész!
3/103 anonim válasza:
2
És ezzel mi a baj?
A férfiak akkor is elvarjak a nőktől, hogy vekonyak legyenek, ha ők maguk nem azok. Neki akkor is vékony nő kell, és kész
4/103 anonim válasza:
Nálam ez kizáró ok, mert szeretnék gyereket. (Azt meg ugye nem lehet autó nelkül) Vaalmint, nem annyira tudnék rá férfiként mezni, ha m8ndenhova az én autommal megyunk, és mindenhova én vezetek.
Miert nincs jogsid?
5/103 A kérdező kommentje:
2
Szerintem abból a típusból kevesebb van. Inkább azok várják el akiknek gazdag volt a családi hátterük. És a szülők segítették autóhoz - jó munkahelyhez stb És ezek követelik a férfitól is a kocsit.
nov. 24. 13:59
6/103 A kérdező kommentje:
3 assal ne foglalkozzatok! Csak egy ducikás ostoba femcel.
4
Gyereket az autóban kell nevelni ? 🤣
nov. 24. 14:01
7/103 anonim válasza:
Én nem ismerkednék ennek tudatában, számomra fontos a jogosítvány megléte
8/103 anonim válasza:
Nem. Mivel nekem nincs érzékem a vezetéshez, számomra ez férfidolog.
Legyen autója, jogsija, rutinja.
9/103 anonim válasza:
Férfiatlan az a férfi, aki nem vezet autót. Nekem nem kéne életképtelen hím.
10/103 anonim válasza:
Nem ismerkednék. Van kocsim és jogsim is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!