Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs autóm és jogsim se!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?

Figyelt kérdés
Csak női felhasználók szavazzanak!

nov. 24. 13:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
39%
A személyiségéhez nem tesz hozzá semmit, nem lesz senki szar ember ha nincs jogsija. De egy párkapcsolathoz több kell az ember személyiségénél. És ezzel nem arra célzok, hogy jogsi kell mindenkinek aki kapcsolatban szeretne lenni, hanem arra ,hogy mindenkinek lesznek valami plusz elvárásai aminek semmi köze a másik személyiségéhez. Pl hogy tudjon főzni, stb….
nov. 24. 15:17
 22/103 anonim ***** válasza:
62%
Csak a kocsi az nem egy létszükséglet mint mondjuk az evés-ivás vagy munka. És ezek alapján semmibe nézni valakit elég nagy aljasság, hogy akkor az már nem is ember.
nov. 24. 15:21
 23/103 anonim ***** válasza:
54%

Pont azt írom, hogy nem lesz tőle szar ember.

A főzés csak példa volt, remélem azért sikerül összerakni mit szerettem volna mondani ezzel😅

nov. 24. 15:24
 24/103 anonim ***** válasza:
25%
Nekem nőként van jogsim és autóm is, így nálam alapfeltétel, hogy a férfinak is legyen.
nov. 24. 15:25
 25/103 anonim ***** válasza:
14%

6

Nem, te ostoba vadbarom! De a gyerekhez KELL az auto.

nov. 24. 15:42
 26/103 anonim ***** válasza:
26%

16

És még csak nem is vagyok "ducikás" csak nem vagyok vékony.

nov. 24. 15:44
 27/103 anonim ***** válasza:
80%
Nekem van jogsim meg két autóm (néha három is) meg rengeteget vezettem. Ismerkedésnél letagadok mindent, ez egy remek aranyásó szűrő.
nov. 24. 15:54
 28/103 anonim válasza:
55%

27!

Ezt adom. :D Én ugyanígy csinálom. Nekem is van közel 9 éve B-s jogsim, több mint 2,5 éve C kategóriám ami a teherautó, ráadásul most végzek lassan a D kategóriával ami az autóbusz. Nekem is kettő autóm van jelenleg, normál megjelenésű és kinézetű férfi vagyok, semmi extra. Ismerkedésnél ezeket én sem mondom, ugyanis ahogy tökéletesen fogalmaztál, " ez egy remek aranyásó szűrő "... Már az ismerkedésnél, az első pár alkalommal kiderül az, hogy irántad érdeklődik egy nő, vagy azért amid van.

Kedves kérdező, most hozzád szólnék!

Hogyha úgy érzed szükséged van jogosítványra és autóra, akkor csináld meg és vegyél egyet. A nők nagy részénél előny, de nem mindenkinél feltétel. Én bevallom az őszintét hogy nem tudom milyen anélkül ismerkedni, mert 18 éves korom óta van jogosítványom és vezetek autót. Hasonló cipőben még nem jártam.

DE! Fontos azt is megjegyezni, hogy akkor neked se legyenek elvárásaid egy nővel szemben, hogyha nem tudsz mit felmutatni. Mármint itt a te részedről a csinos megjelenésű hölgyekre gondolok. Ne várd el a nagy feneket, mellet és a homokóra alakot, hogyha úgymond te sem tudsz semmit felmutatni magadon kívül.

Ez ha tetszik ha nem, így működik. Nem te vagy az egyetlen, aki hasonló cipőben jár. Bármerre megyek az országban, ez mindig téma, rengeteg ismerkedős sztorit hallok idegenektől is miközben állunk egymás mellett a boltba például.

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy van egy alapszint, amire mindenki azt mondja hogy ez csinos, ez molett, ez sportos, ez igényes magára, ez pedig normál megjelenésű hölgy. (UGYANÚGY EZ IGAZ A FÉRFIAKRA IS. VANNAK SZŐRÖSEK, CSUPASZOK, BÜDÖSEK STB STB...)

Inkább sokszor az elvárásaikat nem értem, mármint a nőknek. És nem előítéletességből, csak szimplán a megjelenésükből. Ilyenkor mindig arra gondolok hogy szegény, csóri hapsija. Jobbat érdemelne tőle.

Na, ezekkel a nőkkel van tele ez az oldal és a kommentszekció is. Ha lenne profilképe mindenkinek, és kötelező is lenne feltölteni, talán némelyik ember, FÉRFI ÉS NŐ EGYARÁNT 2-szer meggondolná, hogy mi a picsát ír ide az oldalra. Mert szégyenérzet, erkölcs stb nincsen itt... De erről ez az ANONIM oldal tehet igazából...

nov. 24. 16:05
 29/103 A kérdező kommentje:

16

Ezt több hozzászólásnál olvastam. Nem tőlem ered. A lényege gondolom a becézése a kövérnek. Azaz lekicsinylő = kövér nő = kevesebb értékű nő (nem baxható )

Budapesten lakom.

nov. 24. 17:45
 30/103 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező elmész te a 🌳szba!😂 egy nő nem attól lesz értékes vagy sem hogy te megbasznád vagy sem, de azért akadjatok csak fent hogy van akinek fontos a jogosítvány. Nevetséges
nov. 24. 17:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!