Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?
78
Nem az autók szennyeznek ilyen szinten. Hanem a szegényseg kiatt szemettel fűtök, a sheinrol/temurol rendelgetők, bio-anyu, aki tobb ezer km.rol rendelgeti a bambuszfogkefét, sorolhatnám! A modern autó, (nem dizel) a legkevesbe szennyezőbb dolog...
80
Bölcsödés korban??? 😏
Nekem bőven elég, ha 30 eves korodban rendelkezel jogositvannyal, autoval. (Nekem is van, nem, nem rakták alám, vettem) csak sokotok erre a minimumra sem képes, majd sír a szaja, hogy netto 700 ezret varunk (amit a legtobb tanult nő megkeres) meg luxus életet.. Holott sem az auto., sem egy atlag 6-700 ezres fizetes nem elerhetetlen, ha tanult vagy
83
Volt örökölt autó. De az anyagias nővérem szó nélkül el akarta venni. Ezt nem hagytuk (a másik testvéremmel) ezért eladásra került. Ha megmaradt volna nàlam, úgy megcsináltam volna a jogsit hogy használhassam.
6-700 ezer valóban nem elérhetetlen ha diplomás vagy, több nyevviszgával kiegészítve. Legalább most nem hazudsz hogy kb az utolsó takarító is diplomás, csak a gennyes incel pasik képtelenek rá.
84
Szerintem ezt az autó mániát Magyaroszágon az amerikai tv sorozatok miatt indult el. Mert ott van az hogy az összes 16 éves gyerek terepjáróval megy az iskolába. És ha egy családban 5 ember van akkor mind az 5 nek van autója.
88
A jogsit nem csinálhatná meg a férfi amikor már együtt vagytok?
A gyerek tèmát azért jegeltem mert már 36 éves vagyok. És nő sehol. És h lenne akkor sem az első héten csinálnánk gyereket. Túl kóros vagyok már ehhez.
85
Nincs diplomám. És igy keresekn700 ezret kb! Netto! 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!