Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs autóm és jogsim se!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?

Figyelt kérdés
Csak női felhasználók szavazzanak!

nov. 24. 13:48
 81/103 anonim ***** válasza:
40%

78

Nem az autók szennyeznek ilyen szinten. Hanem a szegényseg kiatt szemettel fűtök, a sheinrol/temurol rendelgetők, bio-anyu, aki tobb ezer km.rol rendelgeti a bambuszfogkefét, sorolhatnám! A modern autó, (nem dizel) a legkevesbe szennyezőbb dolog...

nov. 25. 10:48
 82/103 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy a “nők”. Más lesz nekem is fontos és más lesz Juliskának is, hiába hiszitek hogy egyformák vagyunk, a baratnőim között sincs két ugyanolyan. És sokan írtak azt is, hogy a jogsi fontos nem az autó megléte, de ezt nem akarod meghallani, mert akkor nincs min háborogni és szidni azokat a gonosz nőket. Csak ha ennyire rosszak, miért baj, hogy nincsenek az életedben? Adj hálát
nov. 25. 10:49
 83/103 anonim ***** válasza:

80

Bölcsödés korban??? 😏

Nekem bőven elég, ha 30 eves korodban rendelkezel jogositvannyal, autoval. (Nekem is van, nem, nem rakták alám, vettem) csak sokotok erre a minimumra sem képes, majd sír a szaja, hogy netto 700 ezret varunk (amit a legtobb tanult nő megkeres) meg luxus életet.. Holott sem az auto., sem egy atlag 6-700 ezres fizetes nem elerhetetlen, ha tanult vagy

nov. 25. 10:52
 84/103 anonim ***** válasza:
81 naja, de szeméttel sokszor azért fűtenek, hogy minden másra fölös hülyeségekre jusson, pl erőn felüli autóra is, vagy temus rendelgetős műanyag kacatokra. Láttam én már drága pickupból kidobott szemétkupacot az erdőbe, meg gazdag házakban is a tipikus szemétégetős fekete füstöt. Meg putrisoknál is, ahol szintén volt valami roncsautó, csak ugye minek. Ezért mondtam, maga a fogyasztói agybaj a gond, annak része ez is hogy mindenkinek autó KELL, meg hogy minden is alap meg jár. Dehogy kell, lehetne ezt racionálisan, máris kevésbé lennénk szar helyzetben mi is, meg a bolygó. Meg ott van pl Hong Kong, ott is az autóról ezek a kijelentések teljesen értelmezhetetlenné válnának. Kb 7 és fél millió ember lakja azt a várost, a lakosság jóval nagyobb fele tömegközlekedik. Szóval ha szándék van, lehet ezt így is.
nov. 25. 11:00
 85/103 A kérdező kommentje:

83

Volt örökölt autó. De az anyagias nővérem szó nélkül el akarta venni. Ezt nem hagytuk (a másik testvéremmel) ezért eladásra került. Ha megmaradt volna nàlam, úgy megcsináltam volna a jogsit hogy használhassam.

6-700 ezer valóban nem elérhetetlen ha diplomás vagy, több nyevviszgával kiegészítve. Legalább most nem hazudsz hogy kb az utolsó takarító is diplomás, csak a gennyes incel pasik képtelenek rá.

nov. 25. 11:01
 86/103 A kérdező kommentje:

84

Szerintem ezt az autó mániát Magyaroszágon az amerikai tv sorozatok miatt indult el. Mert ott van az hogy az összes 16 éves gyerek terepjáróval megy az iskolába. És ha egy családban 5 ember van akkor mind az 5 nek van autója.

nov. 25. 11:05
 87/103 anonim ***** válasza:
Én ezt láttam a családban, hogy van autó, de nem derogál buszra sem felszállni, így nekem ez az alap, ennek semmi köze a sorozatokhoz
nov. 25. 12:08
 88/103 anonim ***** válasza:
Én konkrétan pont ezt írtam, hogy legyen jogsi, autót meg veszünk együtt. De te csak azokat a válaszokat hallod meg, amiken fel tudsz háborodni. Egyébként szerintem sokaknál az kizáró ok, hogy nem akarsz gyereket, nálam az lenne. És igen, ha neked is magas elvárásaid vannak a nőkkel szemben, nekik is lehetnek veled szemben. Ez ilyen. Akinek reális énképe van reális elvarasokkal, általában talál párt.
nov. 25. 12:48
 89/103 A kérdező kommentje:

88

A jogsit nem csinálhatná meg a férfi amikor már együtt vagytok?

A gyerek tèmát azért jegeltem mert már 36 éves vagyok. És nő sehol. És h lenne akkor sem az első héten csinálnánk gyereket. Túl kóros vagyok már ehhez.

nov. 25. 12:51
 90/103 anonim ***** válasza:

85

Nincs diplomám. És igy keresekn700 ezret kb! Netto! 🤣

nov. 25. 12:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!