Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs autóm és jogsim se!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?

Figyelt kérdés
Csak női felhasználók szavazzanak!

nov. 24. 13:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 A kérdező kommentje:

30

Azért hagy döntsem már el számomra mi a mérce. Lehet másnak nem az. 🙃

nov. 24. 18:36
 32/103 anonim ***** válasza:
55%
Nem arról szó a kommentem, hogy nem döntheted el, csak hogy akik így beszélnek másokról, ne akadjanak fent ha a jogsi hiánya kizáró ok valakinek.
nov. 24. 18:50
 33/103 A kérdező kommentje:

32

Szerintem a kettő nem ugyanaz. Lefogyni bárki tud. Ez nem irreális elvárás. A saját sok milliós autó meg az.

nov. 24. 19:21
 34/103 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg ugyanaz a kettő, jogsit szerezni se egy nagy kunszt
nov. 24. 19:22
 35/103 anonim ***** válasza:
31%
Plusz ha te eldöntheted mi a mérce, akkor szerintem más is
nov. 24. 19:23
 36/103 A kérdező kommentje:

34

Vannak akiknek nincs zsebből 5-700 ezre erre. És aki el szánja magát a vizsgára annak utána kicsi is tervben van. Itt gyakorin 5-7 milliós használt autóról írnak a nők, mint már alap ami nem egy ócskavas.

nov. 24. 19:31
 37/103 anonim ***** válasza:
51%
Semmibaj, nem kell mindenkinek jogsit csinálni. A lényeg még mindig nem ez. Hanem, hogy te is elvársz valamit, más is elfog. Te nem felelsz meg annak? Ez van, neked se felel meg mki. Ezen mi olyan bonyolult amúgy megérteni? Mert úgy értem nehéz sokaknak. Akkor is, ha szerinted nem ugyanaz a két elvárás, nem a tiédhez fog igazodni senki.
nov. 24. 19:38
 38/103 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem összeszedni egy kis pénzt egy autóra sokkal könnyebb, mint lefogyni. Szóval, ha ez se megy, akkor a másikat se lehet elvárni.

Egyébként nálam a jogsi vagy a megszerzésére tett aktív törekvés volt feltétel. Kocsit már együtt vettünk, középkategóriásat. És még vékony sem vagyok.

nov. 24. 19:46
 39/103 A kérdező kommentje:
Ducikás nőre egy Ft-ot nem költenék. Szerintem meg csupán nem zabalni azt könyebb! Mint milliomos családi háttérrel születni.
nov. 24. 20:03
 40/103 anonim ***** válasza:
51%
Senki nem kéri, hogy költs rá, főleg hogy nincs is mit.
nov. 24. 20:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!