Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs autóm és jogsim se!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?

Figyelt kérdés
Csak női felhasználók szavazzanak!

nov. 24. 13:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
23%

"Férfiatlan az a férfi, aki nem vezet autót. Nekem nem kéne életképtelen hím."

Gondolom gyűlölködő lennék, ha egy ilyen komment után szénmonoxiddal telenyomott zacskót húznék a fejedre. Na nyugi, nem akarnálak megölni, csak kicsit szembesíteni, hogy slukkolj belőle, milyen finom és egészséges. Aztán újra, és újra. Vagy órákra 35-40 fokos szobába zárnálak. Az a baj hogy az ilyen ostoba, fogyasztói szemléletű selejtek miatt fogunk mindannyian megrohadni. Akik még mindig itt tartanak, ennyire ostobák és arrogánsak. De persze a globális felmelegedés az nem létezik, csak hiszti, hát régen is meleg volt nyáron. Szóval te csak furikáztasd a picsádat, amíg megteheted.

nov. 24. 14:25
 12/103 anonim ***** válasza:
24%

A globális felmelegedésnek nem a furikázás a fő okozója 🙄

Egyébként én teszek a bolygóra, gyerek úgysem kell, többek közt épp a pusztulat miatt, na meg a kényelmem fontosabb mint az emberek jövője.

15 évig vegán voltam és CF, low/zero waste életmódot folytattam, de olyan szinten lett elegem, hogy ma már bármit megveszek amit szeretnék és bizony kocsival viszik a picsám, mert az a legfontosabb, hogy én jól érezzem magam.

nov. 24. 14:32
 13/103 anonim ***** válasza:
35%

Van autom, Jogsim

Pont nem erdekel h a pasinak van e.

Am elso kocsim egy trabi volt 🙂

nov. 24. 14:34
 14/103 anonim ***** válasza:
66%

Nem a kocsikázás alapból, de ugyanez az érték alapú fogyasztói agybaj. Hogy wc-re is kocsival kell járni, meg hogy státuszszimbólumot generálni az autóból, hogy anélkül nem is férfi a férfi. Mi van ha olyan az élethelyzete hogy megtehetné, de indokolatlan, és azért nem vesz hogy ne költsön fölöslegesen, és ne rombolja a környezetét? Felelősség meg tudatosság meg ilyesmi szavak mondanak valamit? De jellemző, hogy sokak által még ők lesznek lenézve, meg leszólva. Meg ugyanez az idióta telefon téma, szerintem meg pont az a szánalom és ostoba ember, aki aszerint újít 1-2 évente telefont, hogy majd attól fog komoly embernek látszani a nők előtt. Érted, egy olyan termék, ami 1 hónap múlva van hogy már a felét se éri használtan, annyira gyorsan fejlődik a technológia. Aztán szép lassan belefulladunk a szemétbe is. Trendi insta utazgatás minden hónapban, szigorúan repülővel mert a 8 órás buszút az nem fancy. Fast fashion és társai. És elég baj akik még mindig itt tartanak, hogy majom módon egymást másolják, és azt lesik hogy kinek van több, arra irigykednek és próbálják legyőzni, meg vele rivalizálni. Szerintem ez szánalmas, amellett is hogy baromi káros. De aki még ezalapján ítéli meg a többi embert hogy nem áll be vagy épp kiszáll ebből a fogyasztói agybajból, szólja le hogy nem férfi, az mindennek a legalja.

Ha nem érted mi ezzel a baj, meg mit generál ez a fajta hozzáállás, akkor tényleg nem tudok ennél jobban rámutatni. Kár hogy az a kevés intelligens ember is a sok primitív idióta miatt fog ugyanúgy megrohadni, legkésőbb pár évtizeden belül.

nov. 24. 14:42
 15/103 anonim ***** válasza:
71%
Imponál minden nőnek ha van jogsi, van autó, főleg önerőből, de nem ez a döntő. Ha rossz a jelleme a hapsinak akkor nem számít semmit.
nov. 24. 14:44
 16/103 anonim ***** válasza:
45%
Mi a jó fszm az, hogy ducikás? Ezt csak itt olvastam, szerintem egy embertől. Duci. Vagy kövérkés. De ez a ducikás... hova valósi vagy, kérdező?
nov. 24. 14:47
 17/103 anonim ***** válasza:
19%

11

Itt csak egy arrogáns ember van, és az te vagy! 🙂

nov. 24. 14:49
 18/103 anonim ***** válasza:
25%
Soha nem ismerkednék olyannal, akinek ilyen incel/alpha/tiktok gondolatok jelennek meg a fejében, vagy más faszik ilyet be tudnak neki adni. Buta birka. Az ilyennel nem az a baj, hogy autója nincs, hanem hogy agya.
nov. 24. 15:05
 19/103 anonim ***** válasza:
61%
Annyira imádom, hogy egyesek egy kocsi függvényében mérik fel a másikat. Mit tesz hozzá egy másik személyiségéhez?! Mert szerintem semmit az égvilágon. Szerintem ez az ami szánalmas. Egy kocsi bármikor vehető/pótolható, de egy személy az nem. De hát akinek fontosabb a kényelem...
nov. 24. 15:11
 20/103 anonim ***** válasza:
68%

Kiszólt a buta birka a karámból :D Tehát helyben vagyunk, szerinted a globális felmelegedés, környezetszennyezés, meg az egész probléma amit a túltolt fogyasztói társadalom generál, csak smafu. És ezek birkáznak másokat, közben fogadok "élet iskolája" és hasonló végzettsége ha lehet, azok szoktak ennyire arrogáns konzumidióták lenni.

"Férfiatlan az a férfi, aki nem vezet autót. Nekem nem kéne életképtelen hím."

Szerintem meg normális férfi alapból nem ismerkedne veled. Sőt, az ilyeneket látva még nem normális se, úgy igazából. Mert látná egyből mivel van dolga, és ekkora bajt nem akarna a saját fejére szabadítani.

De kiszálltam, bocs az offért a normálisaktól, csak tényleg elképesztő volt látni hogy egyesek még mindig itt tartanak, és ezt terjesztik maguk körül ennyire gátlástalan formában.

nov. 24. 15:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!