Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?
60
Tehát, csoró vagy, de a fullos nő az kéne! 🤣
Egyebkent vicces, hogy szidod a "ducikás" nőket, miközben, még azokra se lenne esélyed
61
😒
62
Egyedül élek segítség nélkül. Sok a fizetnivalo, 3 háziállat. Szegény volt a család, ezért korábban se kaptam segítséget. Kijövök a penzembol de nem tudnék autót fenntartani (venni) meg a jogsit csak úgy befizetni a az oktatóval együtt.
64
Házi állatokat ugyan úgy meg örököltem mint a lakást. És szeretem őket. A macskákat amúgy is én akartam. Minek koltozzek össze barátokkal mikor én egyedül el vagyok a saját helyemen?
Telekom 30 ezer
Gaz : 15
Villany 14
Víz , csatornadíj , szemétsz. Vagy 20
2 macska - 60-70 ezer
1 kutya : 40 ezer
Adogasd össze és akkor még a háztartásba kellő dolgokat nem vettem , 1 db ruhát nem vettem meg a kaját se
68
És ez engem hol érdekel?
Nem fog egyetlen nő sem putriban élni, meg nyomorban.
..Én jobban szeretek kényelemben élni
Egyrészt a Telekom messze túl drága. Egy normális internet és egy telefon csomag kB. 10ben megáll, ebből simán lehetne csökkenteni.
Egyébként összeadtam, 189k. Marad 193. Na most én gluténérzékeny vagyok, és teljes értékű étrend, napi 80-100 gramm fehérjével is megvan 80-ból, max 100 ha sok lazacot veszek. Ruha nem kell minden hónapban. Tisztítószereket lehet glamour napon olcsón venni, egy évre elég kB 50k ból, mosóporral együtt.
Szoval lehetne ezt okosan csinálni, és akkor hirtelen nem okozna gondot meghivni egy nőt vacsizni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!