Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs autóm és jogsim se!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?

Figyelt kérdés
Csak női felhasználók szavazzanak!

nov. 24. 13:48
 61/103 anonim ***** válasza:
37%

60

Tehát, csoró vagy, de a fullos nő az kéne! 🤣

Egyebkent vicces, hogy szidod a "ducikás" nőket, miközben, még azokra se lenne esélyed

nov. 25. 09:33
 62/103 anonim ***** válasza:
Na, ez már majdnem átlagos. Ebből simán össze lehet hozni egy jogsit és meghívni egy lányt vacsorázni.
nov. 25. 09:34
 63/103 A kérdező kommentje:

61

😒

62

Egyedül élek segítség nélkül. Sok a fizetnivalo, 3 háziállat. Szegény volt a család, ezért korábban se kaptam segítséget. Kijövök a penzembol de nem tudnék autót fenntartani (venni) meg a jogsit csak úgy befizetni a az oktatóval együtt.

nov. 25. 09:37
 64/103 anonim ***** válasza:
Na pl minek kellett 3 háziállat, ha magad is alig bírod fenntartani. Össze lehet költözni haverokkal, az is sokat spórol. Nekem a pénzügyi tudatosság hiánya lenne probléma. Amikor ennyit kerestem, simán 3 barátnővel laktam együtt, hogy tudjak félretenni.
nov. 25. 09:43
 65/103 A kérdező kommentje:

64

Házi állatokat ugyan úgy meg örököltem mint a lakást. És szeretem őket. A macskákat amúgy is én akartam. Minek koltozzek össze barátokkal mikor én egyedül el vagyok a saját helyemen?

nov. 25. 09:46
 66/103 anonim ***** válasza:
38%
Hogy tudj jogsit csinálni és ne hisztizz azon, hogy van akinek számít
nov. 25. 09:47
 67/103 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még albérletet se kell fizetni? Akkor mégis hogy cseszel el ennyi pénzt havonta?
nov. 25. 09:50
 68/103 A kérdező kommentje:

Telekom 30 ezer

Gaz : 15

Villany 14

Víz , csatornadíj , szemétsz. Vagy 20

2 macska - 60-70 ezer

1 kutya : 40 ezer

Adogasd össze és akkor még a háztartásba kellő dolgokat nem vettem , 1 db ruhát nem vettem meg a kaját se

nov. 25. 09:52
 69/103 anonim ***** válasza:
19%

68

És ez engem hol érdekel?

Nem fog egyetlen nő sem putriban élni, meg nyomorban.

..Én jobban szeretek kényelemben élni

nov. 25. 09:59
 70/103 anonim ***** válasza:

Egyrészt a Telekom messze túl drága. Egy normális internet és egy telefon csomag kB. 10ben megáll, ebből simán lehetne csökkenteni.

Egyébként összeadtam, 189k. Marad 193. Na most én gluténérzékeny vagyok, és teljes értékű étrend, napi 80-100 gramm fehérjével is megvan 80-ból, max 100 ha sok lazacot veszek. Ruha nem kell minden hónapban. Tisztítószereket lehet glamour napon olcsón venni, egy évre elég kB 50k ból, mosóporral együtt.

Szoval lehetne ezt okosan csinálni, és akkor hirtelen nem okozna gondot meghivni egy nőt vacsizni.

nov. 25. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!