Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?
69
Miért veszed magadra?
Egy női szem- alaposabb takarítás nem ártana, de nem putri. Egyrészt Budapest, 3 szoba ,konyha , ebédlő , furdo , verenda , udvar , 3 nagy pince …. Egész családok nem laknak együtt ilyenben mint én egyedül a macsikkal.
Telekom azért drága mert évvel ezelőtt vettem részletre egy iPhone 12 őt, de lehet már 5 éve is van. Mindegy. Meg egy nagyon nagy okos tv-t. És a telekom csak úgy adott kedvezményt ha fizetek nekik tv előfizetést . Amit nem is nézek… most is csak az HBO max előfizetést hasznalom a TV-n.
A telekom számla az otthoni net, tv csomag, és a telefon előfizetés és korlátlan net ra együtt . Azért 30 ezer
Nekem van jogsim nagyon régóta, autóm is volt amikor még indokolt volt. Ha akarnék most is lehetne, van pár millió szabad tartalékom. És lehet itt vetíteni a 6-8 millás átlag magyar kocsikról, meg kéne nézni a valódi magyar statisztikát ami nem a ksh, abból látszódna milyen elöregedett roncsokkal jár az átlag magyar. De egyrészt utálom a felesleges rongyrázást, csak prezstizsből nem fogok venni, még akkor se ha ezzel kiesek pár nő szűrőjéből. Pont nem érdekel. Szerintem sokkal de sokkal gázabb az a fajta szutyok népség, aki hitelből vesz valami leharcolt, kitaposott, lefingott ezer éves szutyok egykori prémiumautót, aztán azzal vagizik a sok agyhalottnak, azoknak meg ettől lesz nagy ember, meg elájulnak tőle. A 20 éves mercitől vagy bmwtől. Olyan igazi tinip*csa szint, nem? És mégis milyen sokan megragadnak benne, úgymond felnőtt ember létükre is. Közben úszik az adósságban, meg mindig 5ezerért tankolgat, néha azt is kölcsönből. Igazából ez legyen az ő bajuk, az én értékrendemtől az ilyen felszínes, kivagyi agyhalottak már igencsak távol állnak.
Engem csak az b*sz fel, hogy 2024ben amikor már ennyire baromira látványos, hogy hova vezetett a fogyasztói társadalom (megfulladunk a mikroműanyagban, füstben, és nyáron megsülünk a globális felmelegedéstől), egyesek ezt még mindig tagadják, sőt ezzel a fogyasztói agybaj további pörgetésével tetéznék a problémát. És még ezeknek van képük kijelenteni, hogy akinek nincs autója, az nem férfi. De gondolom ez kicsit se problémás.
1, gyereket már nem szeretnék ebben az életben
2, ha komoly kapcsolat áll fent, és együttélés , megoszlanak a költségek. Úgy a 400 nettoja a férfinek is elég lenne a jogsihoz és aztán együtt vennének egy kozepkatorias autót. Amivel könnyű lenne a bevásárlás , túrázás akármilyen út.
A probelma az hogy a mai nőkben semmi ilyen lehetőség nem merül fel amit fentebb írtam! Hanem a férfinak alapból legyen autója! Már a bölcsödes korában is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!