Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs autóm és jogsim se!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?

Figyelt kérdés
Csak női felhasználók szavazzanak!

nov. 24. 13:48
 71/103 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg a 3 háziállat ezerszer többet ér, mint az olyan selejt "nő", akik szerint attól férfi a férfi hogy autója van. Aki megtehetné hogy vesz, de nem olyan az élethelyzete hogy szüksége lenne rá, és így tudatosságból nem vesz (szerintem meg bár csak többen lennének ezek az értelmes emberek), az se férfi, sőt bizonyára még csóró szar alak is. Meg hordozza csak a lusta és ostoba, elkényelmesedett csaj hájas picsáját a wcre is autóval, hiszen az neki jár. Had legyen minél nagyobb felesleges forgalom és benzingőz. Mert az autó az presztizs, az jár! Szívassuk csak meg azokat, akiknek tényleg munkaeszköz, álljanak csak ők is bent a dugóban, mert tömegközlekedni még a belvárosban is derogál egyeseknek. A bringa meg lehet bármennyire modern és drága, az csak belpesti csöves hippi hülyegyerekek játékszere. Bár egy ilyen oldalon ahol a ksh adatait tényként és szentírásként kezelik, mire is számíthat az ember. Gondolom az infláció is csak 10% volt, hiszen benne volt a ksh-ban, meg az m1 híradóban...
nov. 25. 10:03
 72/103 A kérdező kommentje:

69

Miért veszed magadra?

Egy női szem- alaposabb takarítás nem ártana, de nem putri. Egyrészt Budapest, 3 szoba ,konyha , ebédlő , furdo , verenda , udvar , 3 nagy pince …. Egész családok nem laknak együtt ilyenben mint én egyedül a macsikkal.

nov. 25. 10:05
 73/103 A kérdező kommentje:

Telekom azért drága mert évvel ezelőtt vettem részletre egy iPhone 12 őt, de lehet már 5 éve is van. Mindegy. Meg egy nagyon nagy okos tv-t. És a telekom csak úgy adott kedvezményt ha fizetek nekik tv előfizetést . Amit nem is nézek… most is csak az HBO max előfizetést hasznalom a TV-n.

A telekom számla az otthoni net, tv csomag, és a telefon előfizetés és korlátlan net ra együtt . Azért 30 ezer

nov. 25. 10:09
 74/103 anonim ***** válasza:
Egyébként én vagyok az, aki azt írta hogy csak a jogsi feltétel, autót lehet együtt is venni. De hosszú távon szerintem hozzá tartozik az élethez. Pesten én is tömegközlekedek, pedig van autónk, de hosszabb útra jól jön. Csináltunk végig karácsonyt autó nélkül, sok cuccal, ajándékkal az ország egyik végéből a másikba, hát gyerekkel biztos nem csinálnám. A másik az utazás. Én kifejezetten szeretem az autós túrákat, nyáron körbe kocsikáztuk Olaszországot, amihez szintén legalább a jogsi elengedhetetlen. Én is vezetek, de hosszú úton kell a váltó sofőr. Szóval szerintem ezért is feltétel sokaknál legalább a jogsi.
nov. 25. 10:11
 75/103 anonim ***** válasza:
#74 nem fogják megérteni amit mondasz, csak annyit hallanak hogy aranyásó vagy. Más világ….akinek a jogsi is luxus, nem gondolkozik olyanokon, hogy Olaszországban autózni.
nov. 25. 10:19
 76/103 anonim ***** válasza:
0%

75

Olaszorszag, mint luxus???? 😳🤣

nov. 25. 10:24
 77/103 anonim ***** válasza:
Nem ezt írtam 😊
nov. 25. 10:24
 78/103 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van jogsim nagyon régóta, autóm is volt amikor még indokolt volt. Ha akarnék most is lehetne, van pár millió szabad tartalékom. És lehet itt vetíteni a 6-8 millás átlag magyar kocsikról, meg kéne nézni a valódi magyar statisztikát ami nem a ksh, abból látszódna milyen elöregedett roncsokkal jár az átlag magyar. De egyrészt utálom a felesleges rongyrázást, csak prezstizsből nem fogok venni, még akkor se ha ezzel kiesek pár nő szűrőjéből. Pont nem érdekel. Szerintem sokkal de sokkal gázabb az a fajta szutyok népség, aki hitelből vesz valami leharcolt, kitaposott, lefingott ezer éves szutyok egykori prémiumautót, aztán azzal vagizik a sok agyhalottnak, azoknak meg ettől lesz nagy ember, meg elájulnak tőle. A 20 éves mercitől vagy bmwtől. Olyan igazi tinip*csa szint, nem? És mégis milyen sokan megragadnak benne, úgymond felnőtt ember létükre is. Közben úszik az adósságban, meg mindig 5ezerért tankolgat, néha azt is kölcsönből. Igazából ez legyen az ő bajuk, az én értékrendemtől az ilyen felszínes, kivagyi agyhalottak már igencsak távol állnak.

Engem csak az b*sz fel, hogy 2024ben amikor már ennyire baromira látványos, hogy hova vezetett a fogyasztói társadalom (megfulladunk a mikroműanyagban, füstben, és nyáron megsülünk a globális felmelegedéstől), egyesek ezt még mindig tagadják, sőt ezzel a fogyasztói agybaj további pörgetésével tetéznék a problémát. És még ezeknek van képük kijelenteni, hogy akinek nincs autója, az nem férfi. De gondolom ez kicsit se problémás.

nov. 25. 10:36
 79/103 anonim ***** válasza:
De, az is problémás, hogy ha valaki azt mondja akinek nincs autója az nem férfi, de ez igazából az ő véleménye. Attól még valaki nem lesz kevésbé férfi, mert valaki azt gondolja róla. Ugyanígy a teltebb nő se lesz kevésbé nő, csak mert a kérdező azt gondolja. Számára az? Legyen. De nem az ő véleménye fogja meghatározni a másik embert.
nov. 25. 10:40
 80/103 A kérdező kommentje:

1, gyereket már nem szeretnék ebben az életben

2, ha komoly kapcsolat áll fent, és együttélés , megoszlanak a költségek. Úgy a 400 nettoja a férfinek is elég lenne a jogsihoz és aztán együtt vennének egy kozepkatorias autót. Amivel könnyű lenne a bevásárlás , túrázás akármilyen út.

A probelma az hogy a mai nőkben semmi ilyen lehetőség nem merül fel amit fentebb írtam! Hanem a férfinak alapból legyen autója! Már a bölcsödes korában is.

nov. 25. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!