Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs autóm és jogsim se! Ennek tudatàban ismerkednél?
90
Kitaláljuk 3-4 nyelvismeret és fordítóként dolgozol.
91
Várj kicsit gondolkozni kell mert nem tegnap volt. Azt hiszem 2008 ban kezdtem dolgozni az érettségi után. Viszont 30/31 éves koromig a szüleimmel laktam, akik egy az egyben elvették a fizetésem. Az elmúlt 5 év meg arról szólt hogy a lakásban tönkrement dolgokat cseréljem. A nagyon kevés örökölt pénzből az udvart és a lakást ujítottam és abból intéztük részben a szülők temetését is. 3 részre osztottuk úgy kb, de rám maradt a legtöbb költség így is. A fizetésem meg kevés volt nagyon gyűjteni. Igaz van annyi pénzem hogy azonnal megcsinaljam a jogsit és vegyek mondjuk 1,5 milliós 20 éves tragacsot. De miért eljem fel a nagy nehezen félretett pénzemet ? Nő a láthatáron sincs. Gyalog járok dolgozni. Nem járok egyedül sehova. Azért vegyek autót hogy elmondhassam itt gyakorin hogy nem vagyok kocsi nélküli életképtelen?
92
Nem. Beszerző vagyok multinál. Nyelvizsgám sincs. Senkit nem erdekel, hogy hány nyelvizsgad van, csak az számit, hány nyelven tufsz megszolalni!
93
De ugye hogy ahhoz van köze? Csak a diploma Vs nyelvérzék.
30 évesen nem elvették a fizetésed, hanem önként adtad oda. Senki nem akadályozott meg abban, hogy elköltözz 18 évesen, sokan megcsináltuk. Vagy ha otthon laktál, miért nem tanultál tovább? Egyébként nem önmagában a jogsi vagy kocsi hiánya miatt utasitanak el, de ez a mindig más a hibás hozzáállás nem túl vonzó.
Szóval a realitás az, hogy itt vagy lassan 40 évesen, a korosztályod nagy része házas és gyereke van, alapból kevés szingli van. Gondolom egyedülálló anyát nem akarsz, ne legyen rajta túlsúly, gondolom legyen vonzó. Hát ilyenből nem sok van a korosztályodban. Aki meg ilyen, valószínűleg annyira karrierista, hogy lazán megkeresi a fizud 5*-ét, nem fog veled leállni. Szóval az első lépés hogy elismered, hogy te rontottad el az életed, és vagy szinteden kesesgélsz, vagy változtatsz.
95
Mivel a 4 éves szakmunkás + érettségi az 2008 ban sem ért már semmit. Ezért egy gyárban kezdtem kezdtem három műszakban dolgozni. Pontosan nem emlékszem mennyi volt a minimálbér 2008-2013 között de akkor azt kerestem. El is vették a szülők. Mint írod persze elmehettem volna! De hova ? Mennyi volt akkor egy albérlet ? 70 ezer ? Minimálbér 120 ezer ? Fingom sincs csak tippelek. Azaz sehogy nem tudtam kapálozni a szülőktől. Nem hagytak gyűjteni mert mindig oda kellett adni.
Tovább tanulni se hagytak volna, de őszintén 3 műszak mellett kinek lett volna mèg energiája tanulni is? Gyerekként is kínzás volt nekem az iskola. Csupa sérelemmel ami a mai napig a szemelyisegem része maradt.
A korosztályom vagy úgy a többi ember élete total hidegen hagy. Engem nem hajt semmi társadalmi elvárás. Hogy más 10 évesen recskazott elsőnek, én meg 11 évesen. És akkor mi a fene van ? Vetítsd ki a többi témára.
Nem insta modell az ideálom de én magam is kínlódok a plusz kilók ellen. Pont azért teszem hogy olyan partnerem legyen aki izgalmat tud kelteni. Gyerekeket nem szeretem és nem is értek nyelvükön. Mikor véletlen találkozok egy munkatárs aranyos tényleg kisfiával vagy kislányával , velük se tudom miről kellene beszélnem. Kínos az egész. Más gyereke meg amúgy is az lenne bennem hogy nem az én fellelőségem pénzzel ellátni. Ott van a háttérben az igazi apuka. Fizessen ő
Értem én. Csak hogy ez akkor sem sok. És a korosztályt nem összehasonlítás miatt írtam, hanem hogy kevés a szingli ebben a korosztályban, ezért is nehéz, főleg kicsit átlag alatti tulajdonságokkal párt találni. Egyébként ha te is túlsúlyos vagy, miért ítéled el, aki szintén az? Lehet ő is küzd vele, csak mondjuk hormon problémák miatt nehezebb. Nem tudhatod, de rögtön írod, hogy neki egy fél randit se fizetnél.
Egyébként jogod van bármilyen elvárás támasztani a nőkkel szemben, csak ha te ehhez nem vagy elég jó, az nem a nők hibája lesz.
97
Egész életemben küzdöttem a elhízás - fogyással. Na jó 17 ev után. Addig vékony voltam. A felnőtt korom telt ezzel. Egyszer sikerült kb 3 évig jó formában lenni. Most megint azon dolgozom csak ezúttal nem lesz visszahízás. Ha kb éhen kell döglenem (mert orvosi segítséget nem kapok, szerek kiegészítők , edzés , diétás étrend ) nem segítenek. Egyetlen módja van ha semmit nem eszek csak szenvedek mint a náci halaltaborban anno.
Nem tudnék kövérkés nővel lenni mert magamra emlékeztetne. Mármint hogy gyűlölöm magamat hogy minden erős feszítés is kevés volt a normal módon fogyásra. Utálom a zsírt. Vékonyabb leszek mint valami anorexiás női modell vagy egy 15 éves 60 kilós cigány gyerek. Ez kell a nőknek ? Elfogok érni 500 kalóriát nem eszek mikor a testsúlyom és a magaságom szerint 2500 kalória is normális lenne számomra.
99
Ha az tényleg 5 kg akkor nagyon jól haladsz! Az semmi. Nem is zavaró.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!