Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számos ingyenélő férfi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számos ingyenélő férfi hogy tud összeszedni egy gondoskodó élettársat cselédnek aki a s***ét is ki.... miközben nekem egy olyan nővel sem jön össze akiért több száz kilométert kell vezetnem és fizetek neki mindent?

Figyelt kérdés

Ezek a férfiak hogy csinálják? Nem értem!

A nő mos rá, takarít, a pasi tv-t néz meg haverjaival lóg és együtt élnek, együtt vesznek minden akadályt én pedig a 20 éves kiskocsimmal sok olyan randin voltam már 100-200 km-t csak odafele vezetve amiből nem lett semmi, mert a csajnak nem volt elég, hogy elhívom enni/inni/programra/állatkertbe stb.

Nagyon meguntam már, hogy csak a pénzem szórom a céltalan társkereséssel miközben másnak csettintve is menne egy másikat összeszedni holnap aki kiszolgálja és nem is akármilyen nőt...

Hozzáteszem 170 cm vagyok 53 kilóval, de arcra helyes és fejtetőn láthatóan kopaszodva (amit max ágyban lát mert nyilván alacsonyabbakkal ismerkedem).

Ez lenne a baj? Hogy nem születtem hanyag, flegma de álomkan külsejűnek és átnéznek rajtam a nők?

ma 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Szép lehetsz 53 kilósan
ma 13:47
 2/9 A kérdező kommentje:
#1: Arcra miért nem lehetek az? Joe Jonas vagy Tom Holland nem az?
ma 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan csinálják? Sehogy. Azok a nők vonzódnak hozzájuk, beléjük esnek, semmi önbecsülésük. Akarsz magadnak csicska nőt, vagy azt akarod, hogy ugródeszka légy?
ma 13:49
 4/9 A kérdező kommentje:
#3: De miért esnek beléjük, ha kiszolgáltatják magukat mintha az anyukájuk lenne?
ma 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem arcra, egyébként kb egy csontváz vagy
ma 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Már ne is haragudj, de a kis kirohanásod alapján enyhén idegbeteg vagy, amit egy nő biztos hogy megérez. Az általad leírt naplopónak meg megvan az a vonzalmi tényezője, hogy szépen felhúz egy nőt szexuálisan - amíg te csak fusztrálódsz.

Szerintem foglalkozz azzal, amint tudsz változtatni, ami amúgy elég sokminden.

ma 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Kémia

A pasik is meghülyülnek anyagilag ha áll a pélo. A nők is.

ma 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:

" csak a pénzem szórom a céltalan társkereséssel"

Talán ők ennél többet nyújtanak a nőnek. És nem, nem a körmös, a fodrász, meg a sminkes drága egy nőben, hanem az élet. Főleg ha gyerek is van.

ma 14:18
 9/9 A kérdező kommentje:

#8: Kifejtenéd bővebben mire gondolsz? Mert így csak elmélkedés a semmiről.

Amúgy ezek a pasik tipikusan azok, akiknek gyereke sincs csak úgy vannak egy élettársi kapcsolatban és néha "lemennek" a Balatonra vagy hétvégén halászléfesztiválra de kb ennyi a rekreációra az igény.

ma 14:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!