Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
Figyelt kérdés
okt. 30. 10:36
31/130 anonim válasza:
Hát egy ilyen rinyagépnek én se adnék esélyt.
32/130 anonim válasza:
Nagyon rossz belekezdeni azzal a kapcsolatba, hogy te "esélyt adsz" a másiknak. Ott már nem egy szinten van a két ember.
33/130 anonim válasza:
Te hogy lettél fél pipásból egy pipás, ha itt mindenki folyamat leszavaz? Moderátor vagy? Valamit buheráltál?
34/130 anonim válasza:
#31 Én is tudnám ám a férfiakat szidni: félrekefélnek, bunkók, elnőiesedtek, itt rinyálnak!
Eleve marha férfias itt nyígni, hogy jaj, nem kapok nőt!!! Ez amúgy mennyire férfias, tényleg??? Ezekből kéne választani???
35/130 A kérdező kommentje:
38-as: talán esélyt kellene adni nem????
okt. 30. 12:35
36/130 anonim válasza:
39: nem, nem KELL esélyt adni. Nem kötelező. Főleg, ha nem szimpatikus az illető. Valószínűleg is ilyen agresszív kismalac, kellemetlen alak vagy.
Ill. neked is lehetne esélyt adni ronda meg idős nőnek.
38/130 anonim válasza:
De nem érted, hogy az esély adás egy kiegyenlítetlen helyzet? Azt jelenti, én vagyok a díj, te vagy az, akinek tepernie kell. Hendikeppel indulsz, sokkal többet kell teljesítened, mint annak, akivel együtt AKAROK lenni.
39/130 anonim válasza:
Azért válogatnak, mert nem akarnak megkockáztatni egy válást.
40/130 anonim válasza:
29-es, Hát ezt jól mellélőtted apukám.
Miről beszélsz xd ha tudnád milyen kommentjeim vannak
Pontosan tudom te rosszindulatú buta nő. Inceles kérdéseket teleírkáltad a gyűlölködő megjegyzèseiddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!