Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
Pl. azért válogatnak, mert egyre több az olyan rinyagép, nőutáló pasi, mint te, kérdező!
Azért válogatnak mert egekbe van már minden semmirekellő nő igénye.
29-es, Hát ezt jól mellélőtted apukám.
Miről beszélsz xd ha tudnád milyen kommentjeim vannak, akkor a 2 bites szélsőséges agyaddal még azt is hihetnéd, hogy "nőellenes vagyok" holott csak megvetem a rinyáló inceleket és a fröcsögő feminácikat.
A kérdező nyilván nem fogad el semmit, olvasd vissza. De te vagy az aki lebutáz engem, mert MEG MERTEM ÍRNI hogy a kérdezőnek semmi se lesz jó. Bújjál el edd ki a vetést te kis nyomi :D
#31 Én is tudnám ám a férfiakat szidni: félrekefélnek, bunkók, elnőiesedtek, itt rinyálnak!
Eleve marha férfias itt nyígni, hogy jaj, nem kapok nőt!!! Ez amúgy mennyire férfias, tényleg??? Ezekből kéne választani???
39: nem, nem KELL esélyt adni. Nem kötelező. Főleg, ha nem szimpatikus az illető. Valószínűleg is ilyen agresszív kismalac, kellemetlen alak vagy.
Ill. neked is lehetne esélyt adni ronda meg idős nőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!