Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
Ebben a kérdésben, az első oldalon a negyedik válaszoló a férfiakat alázza meg:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nem minden férfi ilyen, ne sèrtse már meg a férfiak becsületét.
123, te magad írtad, hogy a férfiaknak csak a lyuk kell.
Te most minden férfi nevében beszélsz? Sok férfinak ez a megjegyzés amit az a válaszoló írt az sértő és megalázó.
125, nem, én idézlek téged. Te írtad le, hogy a férfiaknak csak a lyuk kell. Ez nem megalázó és sértő a férfiaknak?
Akkor idézem megint a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A fent linkelt kérdésben az első oldalon a negyedik válaszoló a férfiak becsületét sértő választ írt, ez sok férfit megaláz hogy ilyennek állítja be őket.
Nem minden férfi ilyen, ez nagyon rosszindulatú megjegyzés amit írt.
"A fent linkelt kérdésben az első oldalon a negyedik válaszoló a férfiak becsületét sértő választ írt, ez sok férfit megaláz hogy ilyennek állítja be őket."
Te itt a 49-es válaszodban ezt írod:
"Azért hiszik értékesnek magukat a nők de egyébként a lyukon kívül a legtöbb annyit ér mint egy incel férfi."
Ezzel sérted a férfiak becsületét, sok férfit megalázol, hogy ilyennek állítod be őket. Nem minden férfi ilyen, nagyon rosszindulatú megjegyzést írtál.
128-as, az hagyján! Eddig azt hittem, az a meredek, hogy pár perce még "hulladék nők"-et írogatott a sok egyéb mocskolódás mellett és hirtelen megszentült, csak hogy mutogathasson másra mondván: "ennyire nem kell megalázni a másikat".
De ez a más kérdésből való idetűzés mindent vitt :D hogy kapar hogy igaza legyen a saját agymenésében.
A bepörgött incel újra meg tudott lepni, le a kalappal :D jót mulattam, köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!