Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként miután örököltél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miután örököltél rögtön lett párkapcsolatod?

Figyelt kérdés

A nők elég anyagiasak, ezért kérdezem, megoldást jelentett a saját lakás/ház esetleg extrának egy autó + pénz💵🏠 Milyen 'érdekes' varázsütésre megold mindent a pénz...😎 Valós történetek érdekelnek!

Várom a válaszokat...👇😉

febr. 7. 08:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Annyira idegesítő vagy.
febr. 7. 08:55
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Igen, minden ujjamon pörgettem egy nőt anyuék örökölt házában. Aztán elvittem őket a Swiftel mekizni.
febr. 7. 09:01
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
De miért baj, ha egy nőnek számít a párja vagyoni helyzete is?
febr. 7. 09:02
 4/25 anonim ***** válasza:
74%
Te nem “a nőkről” beszélsz, hanem fullos nőkről, akikhez bizony kell pénz :D Add lejjebb az igényeidet a magad szintjére.
febr. 7. 09:11
 5/25 anonim ***** válasza:
69%
Ráadásul a legtöbb ember 40-50 évesen örököl. Kellene a fenének a csoffadt kuki.
febr. 7. 09:12
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Páromról tudom, hogy nem :D. Mondjuk ő nem pénzzel akart magának nőt szerezni, meg nem az a kategória volt, hogy "mindegy, milyen a nő, csak legyen fiatal és szép". Társkeresőn is ügyelt arra, hogy az anyagi helyzete ne legyen téma (márkátlan túracuccokban volt a képeken pl).
febr. 7. 09:13
 7/25 anonim ***** válasza:
16%

Örököltem, volt is, de mit válasszak? Valami golddigger kacsaszájú plázamacát 5 BARra kompresszorozott csöcsökkel-t?

Vagy valami lefingott feministát, aki már örül, ha bránert lát, ha meg nem, akkor meg tüntet a nőjogokért az elvtársnőivel, akik titokban b.zulnának vele.

febr. 7. 09:22
 8/25 anonim ***** válasza:
65%

Örökölhetek majd pár millió foriontot, de a csajozás számomra eddig arról szólt, hogy a nők érdekből vannak velem. Hanem arról szólt, hogy vonzalmat, vágyat keltek bennük. Ezt a vonalat akarom majd tovább vinni - magasabb szinten - a jövőben.

Egyébként remélem, nem lesz szükség az örökségemre. Azon vagyok, hogy saját magamnak megalkossak egy olyan életet, hogy milliók vannak a számlámon.

febr. 7. 09:22
 9/25 anonim ***** válasza:
39%

Pontosabban:

"de a csajozás számomra eddig SEM arról szólt, hogy a nők érdekből vannak velem."

:)))

#8 voltam

febr. 7. 09:23
 10/25 anonim ***** válasza:

Elvárható, hogy ne azért legyen veled és szeressen, de akkor az is elvárható, hogy ne csajozni akarjon a másik és a puncira hajtson.

Mert kb. Legyen velem, szeressen engem, de hadd használjam már ki.

febr. 7. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!