Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként miután örököltél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miután örököltél rögtön lett párkapcsolatod?

Figyelt kérdés

A nők elég anyagiasak, ezért kérdezem, megoldást jelentett a saját lakás/ház esetleg extrának egy autó + pénz💵🏠 Milyen 'érdekes' varázsütésre megold mindent a pénz...😎 Valós történetek érdekelnek!

Várom a válaszokat...👇😉

febr. 7. 08:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"Örökölhetek majd pár millió foriontot, de a csajozás számomra eddig arról szólt, hogy a nők érdekből vannak velem. Hanem arról szólt, hogy vonzalmat, vágyat keltek bennük"

Vonzalmat, vágyat, csak azért, hogy lefeküdjenek veled és érezd, hogy kellesz nekik? Nem értem ne haragudj..

Vonzalom, vágy, elég arra, hogy legyen egy vagy több éjszakád akár pár hónapos kapcsolatod. De aztán? Mi lesz? Majd egyszer lehorgonyzol valaki mellett? Tehát, gondolom azért fontos számodra ez, mert kell a megerősítés. Talán nem vagy elégedett magaddal? Mi a baj?

febr. 7. 09:45
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
Ez ugyanaz a hiszti, mikor megkérdezted, hogy a lány offolja-e az esküvőt mert a csávó szülei nevén van a ház?
febr. 7. 10:32
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Tedd hozzá, mert HAZUDOTT. igen az offos, ha tetszik, ha nem
febr. 7. 10:56
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem, előtte kb két évvel jöttem össze a párommal, akivel idén 9 éve, hogy együtt vagyunk.
febr. 7. 11:00
 15/25 anonim ***** válasza:

Ha alapból nem vagy érdekes a nők számára tök mindegy milyen ÁTLAG vagyoni elemmel rendelkezel, nem fogsz továbbra sem érdekes lenni.

Átlag vagyoni elemnek számít a lakás/ház és az autó is. Mert ezek olyan dolgok amelyek egy sima átlag ember számára is bőven elérhetőek. Ezért is van az, hogy pl. az senkit nem zavar, hogy XY hány MILLIÁRDOT lopott el, viszont az arányaiban sokkal kisebb léptékű "stiklik", mondjuk hogy 50 milliót húzott le valahonnét már bosszantóak az egyszerű embernek. Miért? Mert a milliárdos vagyon nem felfogható számukra, az 50 millió viszont ember közeli, elvégre egy lakás ára ez Budapesten.

Lényeg a lényeg, hogy a nőket valóban érdekli az anyagi helyzet, de ilyen szempontból a Józsi aki keres 400 ezret meg a Feri aki keres 450-500 ezret ugyanaz a kategória. Ahhoz hogy valóban számítson a pénz nem ilyen szinten kell mozogni.

febr. 7. 12:10
 16/25 anonim válasza:
64%

Igen miután meg örököltem apám g mércéjét rögtön egyre jobban tetszettem a pasiknak és lett és pasim

21/f

febr. 7. 12:32
 17/25 anonim ***** válasza:
39%
Semmit nem jelentett csajozas szempontjából az örökölt lakás. Aki nem trendi 70 kilós hanem mondjuk 100 kg? Ugyan úgy instant kuka a nőknek.... Hiába lakás kocsi..
febr. 7. 13:16
 18/25 anonim ***** válasza:
30%
17: ezt a trendi 70 kilós hülye dumát érdemes lenne elfelejteni... ezt nem várja el a nők többsége. Mondjuk a 100 kiló meg nettó túlsúly... elég lenne 80-90-re lemenni (kiv. ha 190 centi vagy és a 100 kiló mind izpm).
febr. 7. 13:25
 19/25 anonim ***** válasza:
25%
Nem voltunk gazdagok. És jó tanuló sem voltam. Sokat kellett hajtanom a tanulás és a munka terén, hogy elérjek egy szintet. 35 éves koromra lett kocsi, ház, jó meló. (Mármint saját szintemen, nem a Gyakoris hazudozók szintjén, ahol mindenki 19 évesen vett budai villát, IT szakértőként, a NASA-nak melózva, hómofiszból.) Na a lényeg, mióta van a Mustang, azóta igen, több a lehetőségem, a gimis lánytól, a dögös nagyiig.
febr. 7. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:
42%

18

180/87 vagyok. Nem csengett egy pna sem hogy bele akarna ülni. Semmi haszna a lakásnak ha nem vagy 70 kg és jóképű. Meg diplomás..

febr. 7. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!