Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
39: A nő nem zsűritag.
Miben akarsz versenyezni és kivel, hogy pontozásra van szükséged?
Rossz helyen keresgélsz, a nőknek ez nem dolga.
Ez nem verseny, ez csak arról szólsz, mekkora élvezetet akarsz és tudsz a nőnek nyújtani.
Én vállalom ezt:
Pl. azért válogatnak, mert egyre több az olyan rinyagép, nőutáló pasi, mint te, kérdező!
Mert sajnos tényleg ezt gondolom erről és a hasonló kérdésekről! Nekem ez nem a férfi ismérve!
A többi választ, amit idéztél, azt nem én írtam!
#77 Ezt a két választ 2 különböző ember írta!!!!
Igen a kérdező írt te pedig tetted azt a megjegyzést amit linkeltem.
Én vállalom ezt:
Pl. azért válogatnak, mert egyre több az olyan rinyagép, nőutáló pasi, mint te, kérdező!
Mert sajnos tényleg ezt gondolom erről és a hasonló kérdésekről! Nekem ez nem a férfi ismérve!
A többi választ, amit idéztél, azt nem én írtam!
Ő nem nőutáló egyáltalán. Ő tiszteli a nőket. Miért kell ilyen alaptalan becsületsértő dologgal megvádolni őt? Miért kell megalázni a másikat?
84: hát, ha neked azokból a megjegyzésekből nem a nőutálat jön le... vagyis legalábbis az, hogy nagyon durván általánosít és nagyon dehonesztáló dolgokat tulajdonít az összes nőnek, akkor valszeg vannak gondok a fejedben. Minden, csak nem nőtisztelet.
Itt egy férfi utáló megjegyzés ami sért minket férfiakat, ez alaptalan vád:
#31 Én is tudnám ám a férfiakat szidni: félrekefélnek, bunkók, elnőiesedtek, itt rinyálnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!