Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 év körüli nők miért gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/140 anonim ***** válasza:
72%

39: A nő nem zsűritag.

Miben akarsz versenyezni és kivel, hogy pontozásra van szükséged?

Rossz helyen keresgélsz, a nőknek ez nem dolga.

Ez nem verseny, ez csak arról szólsz, mekkora élvezetet akarsz és tudsz a nőnek nyújtani.

tegnapelőtt 13:40
 62/140 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom miről beszél a félpipás. Nekem volt, hogy nagyon tetszett nem egyszer olyan férfi, akon éreztem, hogy nem"úgy"néz rám. És nem 2 méteres kigyúrt pasikról beszélek. Az egyik baromi művelt és okos mérnök volt, aki egyetemen is szokott előadni(nem a tanítványa voltam, együtt dolgoztunk). Másik pedig irodalom tanár volt, szabadidejében költő, gyönyörű verseket írt. Baromira nem volt nekik elég egy akármilyen nő, pedig nem vagyok egy bányarém, sem idős, sem túlsúlyos. Van férjem azóta. Viszont ez egy hülyeség, hogy a férfiaknak bárki jó. Akiknek igen, azok tényleg olyanok is.
tegnapelőtt 13:41
 63/140 anonim ***** válasza:
80%

Én vállalom ezt:

Pl. azért válogatnak, mert egyre több az olyan rinyagép, nőutáló pasi, mint te, kérdező!

Mert sajnos tényleg ezt gondolom erről és a hasonló kérdésekről! Nekem ez nem a férfi ismérve!

A többi választ, amit idéztél, azt nem én írtam!

tegnapelőtt 13:57
 64/140 anonim ***** válasza:
10%

#77 Ezt a két választ 2 különböző ember írta!!!!

Igen a kérdező írt te pedig tetted azt a megjegyzést amit linkeltem.

tegnapelőtt 13:59
 65/140 anonim ***** válasza:
75%
#77 Nem mindet! Amúgy a kérdező zöld sávban van...
tegnapelőtt 14:01
 66/140 anonim ***** válasza:
80%
Úristen xDDD nem bírroom kikészít ez az incel kommentelő :D Az internet használatot iq szinthez kéne kötni
tegnapelőtt 14:03
 67/140 anonim ***** válasza:
3%

Én vállalom ezt:

Pl. azért válogatnak, mert egyre több az olyan rinyagép, nőutáló pasi, mint te, kérdező!

Mert sajnos tényleg ezt gondolom erről és a hasonló kérdésekről! Nekem ez nem a férfi ismérve!

A többi választ, amit idéztél, azt nem én írtam!

Ő nem nőutáló egyáltalán. Ő tiszteli a nőket. Miért kell ilyen alaptalan becsületsértő dologgal megvádolni őt? Miért kell megalázni a másikat?

tegnapelőtt 14:06
 68/140 anonim ***** válasza:
78%
84: hát, ha neked azokból a megjegyzésekből nem a nőutálat jön le... vagyis legalábbis az, hogy nagyon durván általánosít és nagyon dehonesztáló dolgokat tulajdonít az összes nőnek, akkor valszeg vannak gondok a fejedben. Minden, csak nem nőtisztelet.
tegnapelőtt 14:09
 69/140 anonim ***** válasza:
80%
84-es, a hulladék nőzést a részedről már ki se próbálod magyarázni? :( Csalódást okozol, jobban is pörögtél már itt
tegnapelőtt 14:10
 70/140 anonim ***** válasza:
3%

84: hát, ha neked azokból a megjegyzésekből nem a nőutálat jön le... vagyis legalábbis az, hogy nagyon durván általánosít és nagyon dehonesztáló dolgokat tulajdonít az összes nőnek, akkor valszeg vannak gondok a fejedben. Minden, csak nem nőtisztelet.

Itt egy férfi utáló megjegyzés ami sért minket férfiakat, ez alaptalan vád:

#31 Én is tudnám ám a férfiakat szidni: félrekefélnek, bunkók, elnőiesedtek, itt rinyálnak!

tegnapelőtt 14:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!