Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 év körüli nők miért gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:36
 101/140 anonim ***** válasza:
78%
Egypipás, ha meghekkelted az oldalt, hogy félből egy legyél, írd már meg priviben, hogy csináltad.
tegnapelőtt 15:30
 102/140 anonim ***** válasza:
77%

98: basszuska, elég régi motoros vagyok az oldalon, főleg ebben a témában. Amíg te fel nem bukkantál, 13 évig nem láttam ilyet. 99% az esélye, hogy te voltál az. Ez most kb olyan szitu, hogy ha van 2 gyerek, és 2 perce elloptak egy csokit, akkor arra fognak gyanakodni, akinek csokimaszatos a pofája meg a keze.

Ha mindketten csak ott állnak, és mindkettőt tagadja, és rámondom az egyikre, hogy ne te voltál, az a teljesen alaptalan vádaskodás.

Ez volt a különbség aközött, amit te csináltál, meg amit én. Te bárkire rásütötted, hogy "ezt te írtad!", mert nem tetszett neked, amit írt. Én meg legalább vmi logikai bizonyítékot tudtam prezentálni.

tegnapelőtt 15:30
 103/140 anonim ***** válasza:
77%
101: sztem az ilyenek simán átmennek más témákba alibiválaszokat adni, amibe nem lehet belekötni nagyon.
tegnapelőtt 15:32
 104/140 anonim ***** válasza:
5%

98: basszuska, elég régi motoros vagyok az oldalon, főleg ebben a témában. Amíg te fel nem bukkantál, 13 évig nem láttam ilyet. 99% az esélye, hogy te voltál az. Ez most kb olyan szitu, hogy ha van 2 gyerek, és 2 perce elloptak egy csokit, akkor arra fognak gyanakodni, akinek csokimaszatos a pofája meg a keze.

Ha mindketten csak ott állnak, és mindkettőt tagadja, és rámondom az egyikre, hogy ne te voltál, az a teljesen alaptalan vádaskodás.

Ez volt a különbség aközött, amit te csináltál, meg amit én. Te bárkire rásütötted, hogy "ezt te írtad!", mert nem tetszett neked, amit írt. Én meg legalább vmi logikai bizonyítékot tudtam prezentálni.

Ez még mindig nem bizonyíték. Megismétlem megint, ne vádolj engem hamisan.

tegnapelőtt 15:36
 105/140 anonim ***** válasza:
11%
Nem akarnak komoly párt, fontossabb nekik, hogy folyamatosan kapják a dicséreteket, bókokat, odafigyelést. Aztán mikor lehervadnak, telibepattintatják magukat valakivel. Megtörtént események alapján.
tegnapelőtt 15:37
 106/140 anonim ***** válasza:
62%
#104 De te se!!!
tegnapelőtt 15:38
 107/140 anonim ***** válasza:
62%
(103. vagyok - a pontosság kedvéért: 106. nem én vagyok)
tegnapelőtt 15:39
 108/140 anonim ***** válasza:
7%

#104 De te se!!!

Ne vádolj!!!!

tegnapelőtt 15:39
 109/140 anonim ***** válasza:
72%
A 106 én vagyok! Akit mindennel vádol, pedig csak a rinyálósat írtam :-D
tegnapelőtt 15:40
 110/140 anonim ***** válasza:
88%

Te vádolsz, nem én! A "De te se"-ben mi a fene a vádolás, he??? Kész vagy teljesen!

#106 vagyok

tegnapelőtt 15:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!