Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
98: basszuska, elég régi motoros vagyok az oldalon, főleg ebben a témában. Amíg te fel nem bukkantál, 13 évig nem láttam ilyet. 99% az esélye, hogy te voltál az. Ez most kb olyan szitu, hogy ha van 2 gyerek, és 2 perce elloptak egy csokit, akkor arra fognak gyanakodni, akinek csokimaszatos a pofája meg a keze.
Ha mindketten csak ott állnak, és mindkettőt tagadja, és rámondom az egyikre, hogy ne te voltál, az a teljesen alaptalan vádaskodás.
Ez volt a különbség aközött, amit te csináltál, meg amit én. Te bárkire rásütötted, hogy "ezt te írtad!", mert nem tetszett neked, amit írt. Én meg legalább vmi logikai bizonyítékot tudtam prezentálni.
98: basszuska, elég régi motoros vagyok az oldalon, főleg ebben a témában. Amíg te fel nem bukkantál, 13 évig nem láttam ilyet. 99% az esélye, hogy te voltál az. Ez most kb olyan szitu, hogy ha van 2 gyerek, és 2 perce elloptak egy csokit, akkor arra fognak gyanakodni, akinek csokimaszatos a pofája meg a keze.
Ha mindketten csak ott állnak, és mindkettőt tagadja, és rámondom az egyikre, hogy ne te voltál, az a teljesen alaptalan vádaskodás.
Ez volt a különbség aközött, amit te csináltál, meg amit én. Te bárkire rásütötted, hogy "ezt te írtad!", mert nem tetszett neked, amit írt. Én meg legalább vmi logikai bizonyítékot tudtam prezentálni.
Ez még mindig nem bizonyíték. Megismétlem megint, ne vádolj engem hamisan.
Te vádolsz, nem én! A "De te se"-ben mi a fene a vádolás, he??? Kész vagy teljesen!
#106 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!