Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
"Én a párkapcsolatról beszélek te rosszindulatú hulladék nő. Nők könnyen találnak férfit párkapcsolatba mert a férfi elvárás nagyjából semmi a dugáson kívül. Incel férfi már nehezen talál mert a hulladék nőnek is elvárásai vannak."
Ez a nők tisztelete?
A kérdező pedig rögtön degradál azzal, hogy hova válogat, meg a végtlenségig válogathat, holott ez NEM IGAZ!
És szemét vagyok, mert nem adok esélyt egy olyan palinak, aki incelnek tartja magát és ide írkál kérdéseket?
#85-nek igaza van. Így nem beszél, aki tiszteli a nőket!
Egypipás, tegyél már ki idézőjelet, ha idézel. Ennyire nem lehetsz idegben, hogy ez sem megy.
Amúgy az nem férfigyűlölet, hogy te leírod, hogy a férfiaknak csak a pina fontos? Mert te vagy itt az, aki baromira lenézi a saját nemét.
94-es, vágom, hogy nem fogja fel, de mégis itt tolja a szélmalom harcot :D ezért mulatok rajta.
Gyülölködik, hulladékozza a másik nemet, aztán mutogat másra hogy nem kéne gyűlölködni. Imádom, imádom!
#97 Nem, nem kijelentés volt: én is tudnám szidni.. TUD-NÁM! - Ha lehulladékoznak, még jó, hogy így válaszolok. Tudod, amilyen az adjonisten...
De úgy látom, nem megy át...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!