Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 év körüli nők miért gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/140 anonim ***** válasza:
80%

"Én a párkapcsolatról beszélek te rosszindulatú hulladék nő. Nők könnyen találnak férfit párkapcsolatba mert a férfi elvárás nagyjából semmi a dugáson kívül. Incel férfi már nehezen talál mert a hulladék nőnek is elvárásai vannak."

Ez a nők tisztelete?

A kérdező pedig rögtön degradál azzal, hogy hova válogat, meg a végtlenségig válogathat, holott ez NEM IGAZ!

És szemét vagyok, mert nem adok esélyt egy olyan palinak, aki incelnek tartja magát és ide írkál kérdéseket?

#85-nek igaza van. Így nem beszél, aki tiszteli a nőket!

tegnapelőtt 14:14
 72/140 anonim ***** válasza:
76%

Egypipás, tegyél már ki idézőjelet, ha idézel. Ennyire nem lehetsz idegben, hogy ez sem megy.

Amúgy az nem férfigyűlölet, hogy te leírod, hogy a férfiaknak csak a pina fontos? Mert te vagy itt az, aki baromira lenézi a saját nemét.

tegnapelőtt 14:15
 73/140 anonim ***** válasza:
78%
88-as, mit magyarázzak rajta :D nem én írtam te drága okos incelkém :D Pörögj még jobban incelkém, pörögj még!
tegnapelőtt 14:15
 74/140 anonim ***** válasza:
75%
#88 Azt azért írtam, mert így is lehet beszélni. Tudnám én is szidni. De nem tettem soha! Csak bosszantott, hogy lehulladéknőznek meg általánosítanak!
tegnapelőtt 14:16
 75/140 anonim ***** válasza:
71%
#91 Nem esik le nekik, hogy nem egy válaszolóról van szó!!!
tegnapelőtt 14:17
 76/140 anonim ***** válasza:
71%
#93 Ezt már megválaszoltam! Csak nem megy a szövegértés, meg a feltételes mód jelentésének ismerete.
tegnapelőtt 14:18
 77/140 anonim ***** válasza:
75%

94-es, vágom, hogy nem fogja fel, de mégis itt tolja a szélmalom harcot :D ezért mulatok rajta.

Gyülölködik, hulladékozza a másik nemet, aztán mutogat másra hogy nem kéne gyűlölködni. Imádom, imádom!

tegnapelőtt 14:21
 78/140 anonim ***** válasza:
68%

#97 Nem, nem kijelentés volt: én is tudnám szidni.. TUD-NÁM! - Ha lehulladékoznak, még jó, hogy így válaszolok. Tudod, amilyen az adjonisten...

De úgy látom, nem megy át...

tegnapelőtt 14:25
 79/140 anonim ***** válasza:
75%
Ez a gyerek tiszta fogyatékos.
tegnapelőtt 14:27
 80/140 anonim ***** válasza:
72%
99: te meg fejezd be a nőkét... mert hát te több kérdésben és sokkal többször tettél nőkre undorító megjegyzéseket, mint bármelyik nő fordítva, akit itt szapulsz. Arra pl. nem is emlékszel, hogy aranyásó k...ztad egyik másik kérdésben az összes nőt, aki szülés után nem b...a be rögtön a járókába a gyereket felügyelet nélkül elmenni dolgozni?
tegnapelőtt 14:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!