Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
#39 Nem, az ilyenféléknek nem akarok esélyt adni! Mert egy valódi férfi nem írogat ki ilyen kérdéseket, nem szidja a nőket, akikkel állítólag össze akar jönni, és nem ilyen hangnemben, hanem éli az életét!
#38 vagyok
Azért válogatnak, mert nem akarnak megkockáztatni egy válást.
Azért válogatnak mert többnek képzelik magukat a nők miközben semmivel nem vitték többre az életbe mint egy átlag incel férfi.
44-es,
1. férfi vagyok xD nagyon okos lehetsz.
2. teleirkálni? Miről beszélsz xD megjegyeztem hogy értelmetlen ide bármit is írni és már minden commentet hozzámkötöd? Ahj de mulattató kis idóta vagy :D
Kérlek, vagy keveset szedtél be, vagy túlszedted, de valami nem stimmel a gyógyszer adagoddal.
#49 Sounds like a men’s issue….
Akkor miért a nők a hibásak, ha a férfiak olyan igénytelen gusztustalan ösztönlények, hogy az utolsó “hulladék nők” is kellenek nekik?
És ez is a nők hibája? Hogy kanosak a férfiak?
Én nem mondtam hogy hibája hanem hogy ez a te szerencséd. Nem lenne lyukad akkor te is annyira találnál párt mint az incel fèrfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!