Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 év körüli nők miért gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/140 anonim ***** válasza:
75%
Imádom xD
tegnapelőtt 12:37
 42/140 anonim ***** válasza:
79%
De nem érted, hogy az esély adás egy kiegyenlítetlen helyzet? Azt jelenti, én vagyok a díj, te vagy az, akinek tepernie kell. Hendikeppel indulsz, sokkal többet kell teljesítened, mint annak, akivel együtt AKAROK lenni.
tegnapelőtt 12:42
 43/140 anonim ***** válasza:
80%
Azért válogatnak, mert nem akarnak megkockáztatni egy válást.
tegnapelőtt 12:49
 44/140 anonim ***** válasza:
5%

29-es, Hát ezt jól mellélőtted apukám.

Miről beszélsz xd ha tudnád milyen kommentjeim vannak

Pontosan tudom te rosszindulatú buta nő. Inceles kérdéseket teleírkáltad a gyűlölködő megjegyzèseiddel.

tegnapelőtt 13:02
 45/140 anonim ***** válasza:
83%

#39 Nem, az ilyenféléknek nem akarok esélyt adni! Mert egy valódi férfi nem írogat ki ilyen kérdéseket, nem szidja a nőket, akikkel állítólag össze akar jönni, és nem ilyen hangnemben, hanem éli az életét!

#38 vagyok

tegnapelőtt 13:04
 46/140 anonim ***** válasza:
7%

Azért válogatnak, mert nem akarnak megkockáztatni egy válást.

Azért válogatnak mert többnek képzelik magukat a nők miközben semmivel nem vitték többre az életbe mint egy átlag incel férfi.

tegnapelőtt 13:06
 47/140 anonim ***** válasza:
66%

44-es,

1. férfi vagyok xD nagyon okos lehetsz.

2. teleirkálni? Miről beszélsz xD megjegyeztem hogy értelmetlen ide bármit is írni és már minden commentet hozzámkötöd? Ahj de mulattató kis idóta vagy :D

Kérlek, vagy keveset szedtél be, vagy túlszedted, de valami nem stimmel a gyógyszer adagoddal.

tegnapelőtt 13:07
 48/140 anonim ***** válasza:
79%
De mégsem ők sírnak itt, hogy nem kapnak szexet, ha dm az incelek. Szóval ezek szerint mégis többre vitték, vagy legalábbis több méltósággal viselik.
tegnapelőtt 13:08
 49/140 anonim ***** válasza:
11%

De mégsem ők sírnak itt, hogy nem kapnak szexet, ha dm az incelek. Szóval ezek szerint mégis többre vitték, vagy legalábbis több méltósággal viselik.

Persze nem sírnak mert akármilyen hulladék nő kap farkat. Senkiházi nőkèrt is sorba állnak a kanos férfiak. Azért hiszik értékesnek magukat a nők de egyébként a lyukon kívül a legtöbb annyit ér mint egy incel férfi.

tegnapelőtt 13:13
 50/140 anonim ***** válasza:
77%

#49 Azt nem fogod fel a borsónyi agyaddal, hogy nem szexpartnert keresünk, hanem társat??? Mert te csak a kefélésről dumálsz, ami nekem pl. kb. a sokadik a sorban!

Szóval hiába osztod itt az észt, te is pont annyit érsz!

Na. Lehet ebben a hangnemben is, ha neked ez a jó!

tegnapelőtt 13:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!