Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 év körüli nők miért gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?

Figyelt kérdés

okt. 30. 10:36
 81/130 anonim ***** válasza:
12%
De vádolás mert engem vádol vele. Egy felhasználó nem tudhatja ki ìrta ki a megjegyzést, szóval rámondani valakire hogy ő írta az az én becsületemet csorbitja.
okt. 30. 15:12
 82/130 anonim ***** válasza:
84%
#91 De hát pont ezt csinálod te is!
okt. 30. 15:14
 83/130 anonim ***** válasza:
4%

#87 Az nem vádolás, hogy beidéz egy nőket megalázó megjegyzést.

Te másokra tett megalázó megjegyzéseid a többi kérdés alatt az micsoda?

okt. 30. 15:14
 84/130 anonim ***** válasza:
87%

Fogalmam sincs honnan van az a téves kép a férfiak fejében hogy a nőknek a kigyúrt, milliomos, modellcsávók kellenek.

Nőtársaim akikkel ilyen olyan beszélő viszonyban vagyok csak egy normális férfit szeretnének maguk mellé. Teljesen átlagos férfit akinek van életképe és tervei a jövőt tekintve, humoros, udvarias, figyelmes, kedves, van saját véleménye dolgokról, és még jelent neki valamit a hűség. Bíztassa és támogassa a párját hogy a nő biztonságban érezze mellette magát mert lehet rá számítani. Egy megbízható férfit aki nem hagyja ott a párját és a gyerekét csak mert a strandon a pultos lány elkezdett vele kacérkodni. Meg nem kommentelget facebookon és instan mindenféle nő képei alá mert nem egy hugyos kis tinédzser aki két mell láttán elfolyik.. 🤷🏽‍♀️

okt. 30. 15:15
 85/130 anonim ***** válasza:
82%
89: a te esetedben elég egyértelmű, mert te vagy az egyetlen jelenleg a weboldalon, aki úgy hivatkozik egy válaszra, hogy kimásolja a bekezdést a válaszból, amire reagál, nem pedig a válasz számára hivatkozik. Eddig ezt egy embertől sem láttam, és a stílus, buta megjegyzések, nőutálat, hasonló nyelvhasználat még egyértelműbbé teszi (kiv. ha te nem az a válaszoló vagy, mert most hirtelen megváltoztattad ennél az egy db válasznál azt, hogy nem másoltad ki a megjegyzést, szóval lehet, hogy te az okosunknak magadat kiadó troll vagy a 89-es válasszal).
okt. 30. 15:17
 86/130 anonim ***** válasza:
82%
#93 Idéznél egyet, amit állítólag én írtam?
okt. 30. 15:18
 87/130 anonim ***** válasza:
65%

#93 Na. Nem tudsz, mert nem is szoktam ilyen kérdések alá kommentelni.

#96 vagyok

okt. 30. 15:22
 88/130 anonim ***** válasza:
15%

89: a te esetedben elég egyértelmű, mert te vagy az egyetlen jelenleg a weboldalon, aki úgy hivatkozik egy válaszra, hogy kimásolja a bekezdést a válaszból, amire reagál, nem pedig a válasz számára hivatkozik. Eddig ezt egy embertől sem láttam, és a stílus, buta megjegyzések, nőutálat, hasonló nyelvhasználat még egyértelműbbé teszi (kiv. ha te nem az a válaszoló vagy, mert most hirtelen megváltoztattad ennél az egy db válasznál azt, hogy nem másoltad ki a megjegyzést, szóval lehet, hogy te az okosunknak magadat kiadó troll vagy a 89-es válasszal).

Ez hamis vádolás. Bizonyítsd be hogy én vagyok az egyetlen az oldalon aki így csinálja. Az összes felhasználó, összes kérdését nézd át és utána mond. Addig az hamis vádolás.

okt. 30. 15:25
 89/130 anonim ***** válasza:
5%

#93 Na. Nem tudsz, mert nem is szoktam ilyen kérdések alá kommentelni.

#96 vagyok

Nem kell, elég hogy le vannak mentve.

okt. 30. 15:26
 90/130 anonim ***** válasza:
84%

#99 Dehogy vannak! Ugyanis nem én írtam őket!

Tudom, miket szoktam írni és hova!

Sikerült megint összekeverni a hozzászólásokat!

okt. 30. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!