Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
#99 Nem raktam ki ilyesmit! De szerintem a pontozásból látszik, kinek van igaza.
A rinyálós megjegyzésemet tartom és vállalom is. De könnyebb félremagyarázni, mint elismerni a hibád.
Ebből is látszik, kinek mi a véleménye a másik nemről.
Te azt látod, amit látni akarsz. És még neked áll feljebb.
99: te meg fejezd be a nőkét... mert hát te több kérdésben és sokkal többször tettél nőkre undorító megjegyzéseket, mint bármelyik nő fordítva, akit itt szapulsz. Arra pl. nem is emlékszel, hogy aranyásó k...ztad egyik másik kérdésben az összes nőt, aki szülés után nem b...a be rögtön a járókába a gyereket felügyelet nélkül elmenni dolgozni?
Én nem írtam olyat. Ellentétben veled aki ilyen beszólogatással alázza meg és vádolja a kérdezőt hogy kamu kérdést ír ki mikor a kérdés komoly:
Napi provokáció. Hagyjátok ezt a lúzert, felesleges vitába szállni vele.
Elég egyértelmű, kinek és milyen válaszait törölték...
Itt ezt a kérdést szerintem le is lehet zárni.
Mindenki pihenjen, és ahelyett, hogy itt lóg, menjen ki a szabadba!
Akinek meg tart a munka, annak kitartást!
84: azt még mindig nem én írtam, még ha esetleg a pipáink száma ugyanaz is (83-as voltam). Persze, random emberek megvádolni nagyon okos dolog, hátha tapad :D.
Itt például egy vádolás:
Arra pl. nem is emlékszel, hogy aranyásó k...ztad egyik másik kérdésben az összes nőt, aki szülés után nem b...a be rögtön a járókába a gyereket felügyelet nélkül elmenni dolgozni?
De hát ott nem azt tetted? Elég vállalhatatlan nyilatkoztál (és hülyeségeket írtál, de az most mellékes).
Miért vádolsz hogy én ìrtam, random embereket megvádolni nagyon okos dolog?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!