Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 év körüli nők miért gondolják azt hogy a végtelenségig válogathatnak a férfiak közül? Mármint tegyük fel családot akar. Hova válogat?
#87 Az nem vádolás, hogy beidéz egy nőket megalázó megjegyzést.
Te másokra tett megalázó megjegyzéseid a többi kérdés alatt az micsoda?
Fogalmam sincs honnan van az a téves kép a férfiak fejében hogy a nőknek a kigyúrt, milliomos, modellcsávók kellenek.
Nőtársaim akikkel ilyen olyan beszélő viszonyban vagyok csak egy normális férfit szeretnének maguk mellé. Teljesen átlagos férfit akinek van életképe és tervei a jövőt tekintve, humoros, udvarias, figyelmes, kedves, van saját véleménye dolgokról, és még jelent neki valamit a hűség. Bíztassa és támogassa a párját hogy a nő biztonságban érezze mellette magát mert lehet rá számítani. Egy megbízható férfit aki nem hagyja ott a párját és a gyerekét csak mert a strandon a pultos lány elkezdett vele kacérkodni. Meg nem kommentelget facebookon és instan mindenféle nő képei alá mert nem egy hugyos kis tinédzser aki két mell láttán elfolyik.. 🤷🏽♀️
#93 Na. Nem tudsz, mert nem is szoktam ilyen kérdések alá kommentelni.
#96 vagyok
89: a te esetedben elég egyértelmű, mert te vagy az egyetlen jelenleg a weboldalon, aki úgy hivatkozik egy válaszra, hogy kimásolja a bekezdést a válaszból, amire reagál, nem pedig a válasz számára hivatkozik. Eddig ezt egy embertől sem láttam, és a stílus, buta megjegyzések, nőutálat, hasonló nyelvhasználat még egyértelműbbé teszi (kiv. ha te nem az a válaszoló vagy, mert most hirtelen megváltoztattad ennél az egy db válasznál azt, hogy nem másoltad ki a megjegyzést, szóval lehet, hogy te az okosunknak magadat kiadó troll vagy a 89-es válasszal).
Ez hamis vádolás. Bizonyítsd be hogy én vagyok az egyetlen az oldalon aki így csinálja. Az összes felhasználó, összes kérdését nézd át és utána mond. Addig az hamis vádolás.
#93 Na. Nem tudsz, mert nem is szoktam ilyen kérdések alá kommentelni.
#96 vagyok
Nem kell, elég hogy le vannak mentve.
#99 Dehogy vannak! Ugyanis nem én írtam őket!
Tudom, miket szoktam írni és hova!
Sikerült megint összekeverni a hozzászólásokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!