Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig is az érettebb hölgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig is az érettebb hölgyek vonzottak, kell tartanom ettől a jövőm szempontjából?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és mindig is az érettebb nők vonzottak, a jelenlegi párom 45 éves. Mindig is az idősebb nők vonzottak, habár volt fiatalabb (24 éves) párom is, de mellette is mindig az idősebbekkel szemeztem.

Elgondolkodtam kicsit, hogy a barátaim és a korosztályom, most tart ott, hogy összeköltöznek a párjukkal, házibulikat tartanak együtt, áthívjál a barátaikat, világot látnak, együtt, egymást támogatva, segítve kiélik magukat…

Az én életem pedig arról szól 24 évesen, hogy hazaérek és a párommal főzünk, mosunk, illetve háztartást vezetünk.

Neki van egy 14 éves lánya is, az is zavaró, mert a nevelőapjaként nyilván nem fog tekinteni rám, de mivel sokkal fiatalabb nem értünk szót, nem nagyon beszélünk csak “tudunk egymás létezéséről” és ennyi.

Illetve az is mozgat, hogy vajon így a jövőben mire számíthatok, milyen lépést kéne meghoznom…

Mert családot szeretnék, és félek, hogy mivel az érettebb (40-55) generáció vonz, emiatt nem lesz családom és elszalad felettem az idő. Mihez kezdjek?

ma 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mihez kezdj? Ne tedd fel ezt a kérdést, 24 féleképp megfogalmazva mindennap! Megmondtuk már, hogy 40-es nő nem fog szülni neked!
ma 08:16
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Már eleve ha vki erettnek nézel meg milf nak öregnek meg ezek, onnan menekuknek a nők.

Egy nő nő akar lenni, a párjának szexi vonzo es egy férfi szemében nem vénlány akar lenni.

ma 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy a korod előrehaladtával változik az ízlésed. De ha családot akarsz, akkor ezért még tenned is kell.
ma 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelentettem a kérdést, mert minimum háromszor már biztosan kiírtad.
ma 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Máris felsoroltad az összes gondodat ami jelenleg van és ami a jövőben várható. Nézz ezzel szemben és lépj. Ha a családalapítás fontos akkor keress veled egyidős párt. Ha a bárkapcsolat a fontosabb, hogy olyannal légy akivel valóban lenni akarsz akkor meg tegyél le a családdalapításról. Sajnos olyan 40 pluszos nőt aki még csak ezután szeretne gyermeket szülni nem olyan könnyű találni. Aki '40 éves kora fölött még nem szült gyereket az nem is akar gyereket!
ma 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
40-es nőként szóba sem állnék egy hozzám képest kisfiúval, bocs, de ez az igazság, fiam lehetnél!
ma 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd kinövöd.
ma 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!