Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig is az érettebb hölgyek vonzottak, kell tartanom ettől a jövőm szempontjából?
24 éves vagyok és mindig is az érettebb nők vonzottak, a jelenlegi párom 45 éves. Mindig is az idősebb nők vonzottak, habár volt fiatalabb (24 éves) párom is, de mellette is mindig az idősebbekkel szemeztem.
Elgondolkodtam kicsit, hogy a barátaim és a korosztályom, most tart ott, hogy összeköltöznek a párjukkal, házibulikat tartanak együtt, áthívjál a barátaikat, világot látnak, együtt, egymást támogatva, segítve kiélik magukat…
Az én életem pedig arról szól 24 évesen, hogy hazaérek és a párommal főzünk, mosunk, illetve háztartást vezetünk.
Neki van egy 14 éves lánya is, az is zavaró, mert a nevelőapjaként nyilván nem fog tekinteni rám, de mivel sokkal fiatalabb nem értünk szót, nem nagyon beszélünk csak “tudunk egymás létezéséről” és ennyi.
Illetve az is mozgat, hogy vajon így a jövőben mire számíthatok, milyen lépést kéne meghoznom…
Mert családot szeretnék, és félek, hogy mivel az érettebb (40-55) generáció vonz, emiatt nem lesz családom és elszalad felettem az idő. Mihez kezdjek?
Már eleve ha vki erettnek nézel meg milf nak öregnek meg ezek, onnan menekuknek a nők.
Egy nő nő akar lenni, a párjának szexi vonzo es egy férfi szemében nem vénlány akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!