Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdeményezzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek egy asperger szindrómás lány felé?Akár mint barát,vagy párkapcsolat szempontjából.

Figyelt kérdés
Szívesen fogadok bárkitől tanácsot,de főleg olyantól várnék választ,aki érintett a témában.

nov. 18. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
beszélgess vele
nov. 19. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Minek neked beteg sérült lány?
nov. 19. 07:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem van aspergeres barátom, az együtt töltött idő/beszélgetések nagyrészében fel se tűnik az autizmusa.
nov. 19. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz erre jó választ adni, mert egyrészt baromi összetett téma, másrészt meg mivel ez spektrum, és azon túl is minden ember másmilyen, így bőven vannak eltérések. Most ha nagyon használható tanácsot szeretnék adni, akkor talán az, hogy vannak nekik mindig egyedi, speciális érdeklődési területeik. Ha erre nyitott vagy, és pl kérdezel róla, hagyod róla beszélni, az egy nagy plusz lesz számára. Meg legyél nyitott, érdeklődő, és ne ítélkezz! Sose az átlagból indulj ki, ők sok dologra eléggé egyéni reakciót fognak adni. Legyél vele nyílt és őszinte, a szerepeket nem annyira kedvelik. De persze nem bunkó és bántó módon őszinte, csak olyan normálisan. A hazugságokat mindenképp hanyagold, a rutinosabbak messziről kiszúrják, és nem fognak kedvelni érte. Az ilyen túlzott - és sokszor felesleges - társadalmi elvárásokat sem érdemes túl komolyan erőltetni náluk, sokkal inkább a saját logikájuk, életfelfogásuk szerint működnek. Ha te is igazodsz pl ehhez valamennyire, azért hálásak lesznek. Hirtelen ennyit tudtam összeszedni saját kútfőből, remélem hasznodra válik. Illetve a szakirodalmat is ajánlom olvasásra, abból talán még jobban meg fogod tudni érteni őket.
nov. 19. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában tartja a napi rutint. A kiszámíthatatlanságtól kikészül. Meglepetéseket nem szereti, ezért rosszul sülhet el, bármilyen jó szándék vezérel. Közös programnál is beszéld meg vele, hogy hova, milyen helyre mentek. Mindig legyél vele őszinte. Amúgy ha megkedvel, utána már könnyű dolgod lesz, ragaszkodni fog hozzád csupán ismerősként is.
nov. 19. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
nov. 19. 14:22
 7/7 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak.Mert én is az vagyok,gondoltam keresek egy olyan lányt,akinek az a baja mint nekem,de egyenlőre még nem találtam.
nov. 20. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!