Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kezdeményezni valamiért. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok, és az a problémám, hogy valamiért nem merek kezdeményezni nőknél.

Alapvetően nem félnék, csak van bennem egy csomó gátlás.

Csóró vagyok úgymond, havi 30-40 ezer forintot tudnék párkapcsolati célokra fordítani. Úgy gondolom, ha nincs rendes vagyonom, akkor lehetetlen lenne fenntartani egy kapcsolatot, vagy elkezdeni. Nem tudnám itthonra sem hozni, mert priviben kifejteném miért, ha úgy van.A lényeg, hogy elszallasolni sem tudnám.

Lehet ilyen körülmények között párkapcsolatot kialakítani?

Az a bajom, hogy úgy érzem , kezdek ki futni az időből, kiöregszek a fiatalok közül.Hogy ki fog maradni az egész fiatalkori nőzés a roh*dt pénz miatt. Szexuálisan is kezdek frusztrált lenni, mert idegesít ez a dolog.

Szerintetek?

Egyébként egyetemista vagyok, mellette dolgozok.

júl. 9. 02:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
40%
Egyetemistaként fogyatékos kérdést teszel fel. Na ezért nincs senkid.
júl. 9. 02:29
 2/28 A kérdező kommentje:
Ebben mi volt a fogyatékos ??
júl. 9. 02:37
 3/28 anonim ***** válasza:
43%
Megint igazam van.
júl. 9. 02:40
 4/28 anonim ***** válasza:
31%

A privátoló fotelharcosnak üzenném, hogy jogomban áll véleményt nyílvánítani, annál is inkább, mert kérdezték is.

Úgyhogy jobban tennéd ha bőrt húznál a fogadra!

júl. 9. 02:47
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Pénzhiányra fogni szerintem butaság, ebben a korosztályban szinte senkinek sincs pénze, főleg aki egyetemista. Nyugodtan kezdeményezz, ne légy nyuszi.
júl. 9. 05:59
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt senkise mondta, hogy párkapcsolat pénz alapú. Hozhatsz, olyan "házi szabályt", hogy nőre nem költesz pár hónap kapcsolatig. Mert, ki tudja melyik nő milyen.

A kifutsz az időből meg egy téves érzés. Én 34 éves vagyok, de nem érzek akkora külömbséget magam irányába, mint amikor 23 voltam. Nekem mondhatni kimaradt a 20-30 éveimből a kapcsolat, csak ismerkedtem úgy, ahogy.

Inkább tanulással, karierrel foglalkoztam éé, hogy jól érezzem magam. Nem ragaszkodtam görcsösen, hogy lesz-e párom vagy sem. Pedig vágytam volna rá és társkeresőztem is.

Majd, ami késik nem múlik. Nyilván több randim volt 28-30as időben. Azóta van egy feleségem is.

Én nem bánom, hogy 20-28 éveim úgy alakultak ahogy. Nyilván fogy az idő és előbb-utóbb meghalunk, de az is egy megközelítés, hogy érezd mindig jól magad és ne ragaszkodj dolgokhoz. Persze fejlődni is szükséges, azaz kilépni a komfortos környezetből.

júl. 9. 07:07
 7/28 anonim ***** válasza:
18%
Lejebb kell adnod az igényeid a koca 🐖🐖🐖 nőkig. Ha ezt nem teszed meg incel vagy az itteni feministák szerint.
júl. 9. 07:20
 8/28 anonim ***** válasza:
67%
Ne kapcsolatban gondolkodj, csak spanolj csajokkal pont úgy, mintha fickó lenne, meg hát velük is, ha eddig nem... Laza small talkról beszélünk. Több mint valószínű, hogy semmi halaszthatatlant nem csinálnak a telefonnyomkodók, és akik csak elvannak, mert még nem erősödik a nyomkodni kell érzés kellően, azok hálásak is lesznek egy kis hús-vér unaloműző szolgáltatásért, legalábbis többnyire.
júl. 9. 07:31
 9/28 anonim ***** válasza:
88%

Csak kezdd el, nem kell túl gondolni.. amúgy meg minél idősebb vagy annál jobban kellesz a lányoknak. A nők öregednek ki. A férfiak nem. Ezer huszoneves csaj írt már ide hogy időseket keres.

Te nem csinálod a nőzést egy kitalált ok miatt. Ha egy lánnyal a kapcsolat attól függ tudsz e neki venni dolgokat, hát nem a legjobb feleségalap... én párom kevesebb pénzzel is szeretett. Most meg 2x annyi lett. Ezért örömmel szánok rá pénzt is mert tudom, hogy neki érdemes.

júl. 9. 09:01
 10/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mentek a zöld kezek.

Akkor azt mondjátok teljesen feleslegesen van bennem ilyen érzés, hát rendben. Írtam is, hogy ez egyfajta gátlás , és lehet ürügy nálam. Mindenesetre megnyugodtam egy szinten így.

júl. 9. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!