Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok ehhez? Van egy pasi, aki nagyon tetszik és én is tetszem neki, de valamiért nem mer kezdeményezni..
Tehát, ülünk az autóban, és elkeztem kigombolni a felsőmet,leveszem, az elölnyithatós melltartót kibontom, de nem veszem le. utána megcsókolom, a nyakát, haját simogatom. Majd egyre lejebb megyek, utána leszopom. Aztán pedig dunung.
Hm?
Te rögtön le akarsz feküdni egy pasival aki tetszik???:O
Úhh akk mennyi "pasid"lehetne:D
nah térjünk a kérdésedre igen ezt naon jól eltervezted:D;)
Reméljük a pasi nem mond "nem"-et:D
sztem tuti nem:D;)
Hát, egyáltalán nem félénk, csak eddig nem akartam vele lefeküdni meg semmit sem. És gondolom nem tudta h bejön nekem.
Amúgy jó? Vagy mit csináljak másképp?
Szerintem tök jól eltervezted:D;)
De ne kezdd rögtön "szopni"mert lehet h nem izgul fel annyira....kezdd el a szájától csókolni gyengéden,izgatóan...és lefelé egészen "odáig"
(a puszilgatásban a hasát is értem meg minden egészen addig ameddig "oda"nem érsz:D)
(2.válaszoló)
Igen, én is úgy gondoltam. :)
És még mivel tehetném felejthetetlenné? Nektek mi az ami nagyon bejönne és nagyon örülnétek neki?
Hmm talán még franciázzatok is egyet:)
És legyen sok előjáték és persze "utójáték"is!!!
(2.válaszoló ismét:D)
A szopás nem számít franciának? :S
köszi mkinek, még várok válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!