Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, ha egy pasi beszélgetés közben nagyon a szemembe néz? Folyamatosan. Nekem tetszik a pasi, mit csináljak, hogy észrevegye és esetleg merjen kezdeményezni?
Hát ha folyamatosan a szemedbe néz, akkor szerintem őszinte hozzád, és szeret veled lenni. Valahogy elmerül a szemeidben :). Ez jó.
Hogy mit tegyél? Hát célozgass. Az mindig bejön ;)
Még jó, hogy ő kezdeményezzen.. jelezz neki (célzásokkal), és bátorítsd. (de ne túl feltünően.. ilyenkor a sok-sok félreérthető poén is segít :))
Keresi a tekinteted ez jó!!!
Figyel rád,ez mindenképpen pozitív.
Ejtsd el pl a táskád(óvatosan! :D),és amikor felveszi neked,úgy vedd el,hogy közben érj hozzá a kezéhez...
Én is így bénáztam,de bejött!!!
Lassan 2 éve :)
Hmm..szembenézés:)Ha mélyen és mindig a szemedbe néz az nyíltságot és érdeklődést fejez ki.Van olyan ismerősöm,akivel vadul nézegettük egymás szemét,meg kerestük a másik érintését...majd mikor már gyűrűs menyasszony voltam,előállt,hogy mennyire szerelmes belém,csak nem merte megmondani akkor,amikor szabad volt még a pálya.Szóval van olyan,aki később jön rá..
Semmi baj,ha azt várod ő kezdjen,ez neki is élvezetesebb hódítás,mintha te vadásznád le.Amúgy finom jelzéseket lehet adni.Hozzáérsz a kezéhez teljesen "véletlenül".Vagy ha tömött buszon utaztok,akkor kicsit közelebb állsz hozzá,esetleg ha nem tudsz rendesen kapaszkodni,akkor egy nagy fékezésnél még véletlenül neki is koccanhatsz:)Ilyen apróságok aztán meghozzák az eredményüket.Az egyik kedvenc pasizó helyem a BKV volt,no nem mellesleg,mert napi több órát kellett utaznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!