Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek vele össze? Nem akarok én kezdeményezni. Neki kell, ő a pasi! Meg nem akarom bíztatni, mert akkor nem lesz semmi nem?
csajok...
az "egyértelmű" jelzés szakértői... de ha 1 pasi esetleg erre vetemedik akkor nem értitek.. XD
1.: ha nehezen kezdeményez szted oda fog állni eléd és kinyögi? -hát nem:P
2.: rakd össze: ha tod h nehezen kezdeményez valszeg ismered 1 ideje vagy valamilyen mélységben:P tehát ő is téged ebböl következik az hogy valószínüleg "bejössz" neki .. fü de utálo mezt a kifejezést .. na m1 szóval: rakjuk össze nehezen kezdeményez ismeri a bnőd és be jössz neki:P mi következik ebből? -hát vagy az h bnődet faggatja rólad XD vagy az hogy bnődet faggatja arrol hogy van e nálad esélye vagy az hogy megint csak bnődet faggatja arról hogy mégis hogy kéne "felszednie" téged:P vagy: mindet 1üttXD
az "utána futás"ról: 21. század könyörgöm.. ez se nem gáz se nem szokatlan és ez csak a csajokat idegesíti hogy ha 1 pasi "fut" utánuk:P a pasik egójának sztem jót tesz:P
nem akarod biztatni?: össze akarok veled jönni de azért ne bizakodj... könyörgöm ha járni akarsz vele talán biztatni kéne...
és ha a fentiek még véletlenülse jutottak eszedbe.. akkor bocs de 1.: vagy még nem kéne pasiznod 2.: vagy ... nem tudok más arternatívát max h tapasztalatlan vagy bár ez se "mentség" ez józan ész kérdéseXD
18F
üdv kurtzyx
jah bocs le maradt:
21. század szintén:
neki kell ő a pasi!: WTF??? szerinted ha semmi jelet nem kap arról hogy be jön neked fog kezdeményezni? -hát nem:)
amúgy: ha én azt látnám 1 csajon hogy várja h a "sült galamb a szájába repüljön" ott hagynám a .. ne csak én "szenvedjek" XD szerintem kölcsönös a dolog:P
üdv kurtzyx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!