Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kezdeményezni valamiért. Mit kéne tennem?
23 éves srác vagyok, és az a problémám, hogy valamiért nem merek kezdeményezni nőknél.
Alapvetően nem félnék, csak van bennem egy csomó gátlás.
Csóró vagyok úgymond, havi 30-40 ezer forintot tudnék párkapcsolati célokra fordítani. Úgy gondolom, ha nincs rendes vagyonom, akkor lehetetlen lenne fenntartani egy kapcsolatot, vagy elkezdeni. Nem tudnám itthonra sem hozni, mert priviben kifejteném miért, ha úgy van.A lényeg, hogy elszallasolni sem tudnám.
Lehet ilyen körülmények között párkapcsolatot kialakítani?
Az a bajom, hogy úgy érzem , kezdek ki futni az időből, kiöregszek a fiatalok közül.Hogy ki fog maradni az egész fiatalkori nőzés a roh*dt pénz miatt. Szexuálisan is kezdek frusztrált lenni, mert idegesít ez a dolog.
Szerintetek?
Egyébként egyetemista vagyok, mellette dolgozok.
Ne érts félre senkit: elég egyszerű úgy csinálni, hogy creepy legyen, de fontos hozzátennünk: az is épp olyan egyszerű, hogy full természetes legyen, zavarban lenni ér, elfogadhatóan félszegnek, furának, mókásnak, bármi jónak lenni ér, és elviselhetően visszautasítottnak, lázongónak, meg nem értettnek, kockának, bármi furcsának lenni is ér, és itt is az elviselhető a kulcs. Mindened megvan egyébként, hogy jól csinálhasd, max egy kis szo.. izé, gyakorlással görbíteni kell az összképen meg a jó benyomás keltésén kicsit, szigorúan belülről jövően, hibátlan őszinteséggel.
Hát igen, ezért mondja mindenki, hogy megvan minden benned: engedni kell megtanulnod valahogy, a szerepeidet feledve.
Talán elkerülő személyiségzavarod van, legalábbis van rá esély, nem tudhatom.
Érdemes ezt kivizsgáltatni hogy tudjad
12# erről az elkerülő személyiségzavarról, írnál kicsit többet?
Mik a tipikus jellem vonásai az ilyen embereknek ?
Egyébként nem zárom ki a kivizsgálás lehetőségét sem. Nyitott lennék rá , ha megoldódna attól a probléma.
16#
Nem vagyok pszihológus hogy erről kezdjek neked okoskodni, nem az én terepem. Csak érintett vagyok és van hasonlóság, ezért írtam neked ezt. Tényleg nézz utána mi az ha érdekel, én mikor megtettem magamra ismertem teljesen, de nekem eredetileg pszihológus mondta hogy ez a bajom.
Segíteni nemigazán tudott
Kérdező az a baj hogy ez később csak rosszabb lesz. Egyetemen még vannak potens lányok, nők akik akár még meg is szerethetnek a személyiségedért, később ez esélytelen.
Muszáj erőt venned magadon. Én már a harmincas korosztályban vagyok és bárcsak visszamehetnék az időben és mernék kezdeményezni. Egyetem kb. az utolsó ahol ez még elfogadott, később ennek már nincs terepe.
Egy a baj hogy a korosztályod nem téged keres hanem a 40-es kigyúrt gyantáztatott vállalkozó típust. Így duplán szopsz.
18: Mindenhol elfogadott kezdeményezni, csak saját magad gátja vagy. Ezért nem kezdeményeztél egyetemen és most sem. 20 év múlva már azt fogod mondani, hogy kár, hogy nem kezdeményeztél munkahelyeden, amikor fiatal voltál, mert most már késő.
Cselekedj most, mi van, ha valaki visszautasít? Semmi, ugyanúgy otthon alszol, nyaralsz, avagy dolgozol, viszont büszke leszel magadra, hogy megpróbáltad és a jövőben esélyed lesz párkapcsolatra!
19-es: mindenki tudja hogy a nő választ és nem a férfi. Felesleges "kezdeményezni", a nő már akkor tudja hogy kellesz neki amikor te még észre se vetted őt.
A nők csak elhitetik a férfiakkal hogy bizony ők meghódították őket de nem így működik ez. Mi csábítjuk el őket, a férfiak pedig bedőlnek neki. A női praktikákról csak mi, nők tudunk beszélni, a férfiak ezt soha nem fogják megérteni, felismerni.
Egy nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!