Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kezdeményezni valamiért. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok, és az a problémám, hogy valamiért nem merek kezdeményezni nőknél.

Alapvetően nem félnék, csak van bennem egy csomó gátlás.

Csóró vagyok úgymond, havi 30-40 ezer forintot tudnék párkapcsolati célokra fordítani. Úgy gondolom, ha nincs rendes vagyonom, akkor lehetetlen lenne fenntartani egy kapcsolatot, vagy elkezdeni. Nem tudnám itthonra sem hozni, mert priviben kifejteném miért, ha úgy van.A lényeg, hogy elszallasolni sem tudnám.

Lehet ilyen körülmények között párkapcsolatot kialakítani?

Az a bajom, hogy úgy érzem , kezdek ki futni az időből, kiöregszek a fiatalok közül.Hogy ki fog maradni az egész fiatalkori nőzés a roh*dt pénz miatt. Szexuálisan is kezdek frusztrált lenni, mert idegesít ez a dolog.

Szerintetek?

Egyébként egyetemista vagyok, mellette dolgozok.

júl. 9. 02:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%

Hogyne másfélpipás!

Biztos sokan elhiszik hogy nő vagy XD

júl. 15. 07:24
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

21-es rólad meg azt nem hisszük el hogy férfi.

Egy nő

júl. 15. 07:27
 23/28 anonim ***** válasza:
24%
Hát, nem tudom mikor állítottam ezt neked, de te tudod
júl. 15. 08:10
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Az mitől lehet, hogy ti, 1/5 vagy az alatti hasznosságú okostónik, folyamatosan szükségét érzitek, hogy minket okosítsatok, meg egymásnak beszólogassatok?
júl. 15. 10:23
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

"Az mitől lehet, hogy ti, 1/5 vagy az alatti hasznosságú okostónik, folyamatosan szükségét érzitek, hogy minket okosítsatok, meg egymásnak beszólogassatok?"

Pont amiatt amiért ti, egymást felpontozgató okostónik teszitek ugyazezt. Most az hogy a pc mainstream véleménnyel nem egyezik a valóság és ezt rendszeresen közlöm is, nem azt jelenti hogy nem vagyok hasznos, sőt az ellenkezője van. Szóval semmit se jelent a pipák száma, mielőtt annyira odáig lennél a pipáiddal

Egymást "pipáljatok" csak fel, minden értelemben xd

júl. 15. 11:09
 26/28 anonim ***** válasza:
Vajon milyen igazságokat tudhatsz te a saját, finoman szólva emberen túli közlendőiden kívül? Mi van, ha csak a saját bizonyítványod magyarázgatása ez a nagy igazlátásod? Gondolkodj is néhanapján, kedves helikopter!
júl. 15. 12:49
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem pénze sem megy a korosztalyodban a noknel.. 30f
júl. 23. 06:30
 28/28 anonim ***** válasza:
50%

"Vajon milyen igazságokat tudhatsz te a saját, finoman szólva emberen túli közlendőiden kívül?"

A nagy kérdés inkább az, hogy neked mekkora igazságaid lehetnek a kemény 3,5 pipád mögött?

Mert másokba belekötni pusztán a pipák száma alapján azért hatalmas érdem, meg gyalázkodni és köpködni ahogy itt szokás, az tényleg sok pipát érdemel. Szóval eléggé le is vagy maradva a témában ha csak ennyi pipa jutott neked, sokat kell még gyűlölködnöd itt hogy érdemi szintet érj el

Sok sikert hozzá!

júl. 23. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!