Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legrosszabb dolog amit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszabb dolog amit egy ember tanácsolhat a másiknak ismerkedés szempontjából, hogy add lejjebb az igényeidet?

Figyelt kérdés
Abból jó kapcsolat sosem lesz.. max. pár hónapig
szept. 4. 07:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%

Mindenki azt próbál ki amit akar.

Mindenki a saját bőrével játszik.

Tanácsot pedig szintén mindenki azt ad amit akar.

szept. 4. 07:55
 2/22 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem úgy érti, hogy a saját szintedhez mérten irreálisan magasak az elvárásaid. Feljebb pozícionálod magad, mint kéne.
szept. 4. 07:55
 3/22 A kérdező kommentje:
2. És? akkor mivan? lehet a vonzalmat tudatosan irányítani? és a vonzalom a külső vagy kategória függvénye lenne?
szept. 4. 07:59
 4/22 anonim ***** válasza:
67%

Akkor meg fogadd el, hogy a nálad szebbeknek nem kellesz, mert ők nálad vonzóbbakhoz vonzódnak🤷🏼‍♀️Így jártál. Te is kigyúrhatnád magad és lehetne jó tested, azzal már simán lehetne jó nőd, csak te lusta vagy és a sült galambot varod.

szept. 4. 08:03
 5/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem, a legrosszabb tanács az az hogy add fel.

Az igények lejjebb adáaa az meg idővel úgyis megtörténik, az ember egy alkalmazkodni képes lény.

szept. 4. 08:21
 6/22 anonim ***** válasza:
36%

Hát, azért ez nagyon attól függ...

Nem mindegy, hogy az illető csak egy kedves, normális embert szeretne, akivel kölcsönösen megbecsülik egymást, erre valaki megfejti számára, hogy adja lejjebb az igényeit, és legyen elég neki valami szerencsétlen látszatkapcsolat... Vagy tényleg a Mr./Miss tökéletes után ácsingózik a delikvens, és egyik potenciális jelölt sem felel meg neki.

szept. 4. 08:44
 7/22 anonim ***** válasza:
62%
Ezzel a tanáccsal az a probléma, hogy megfogadhatatlan. Az igényekből nem lehet lejjebb adni. Vagy ha lejjebb is adok, ott lesz egy belső feszültség, amit nem fogok tudni feloldani, csak ha keresek egy olyan embert, aki megfelel az igényeimnek. A kompromisszum az egy másik dolog. Kompromisszumot köthetek mondjuk azért cserébe, hogy nem vagyok egyedül. De a feszültég ott lesz legbelül, nem fogok tudni a belső igényeimmel szembemenni.
szept. 4. 08:53
 8/22 gergelice16 ***** válasza:
27%
A belső igényeket ne add fel, mert különben csak később megy tönkre a kapcsolat. A külsővel kapcsolatos érzések pedig idővel változhatnak. Feleségem külseje kezdetben nem tetszett, de annyira rokonlelkek lettünk, hogy összebarátkoztunk. Idővel a belső tulajdonságait elkezdtem felfedezni a külsején is, és ma már úgy gondolom, hogy ő a legszebb nő a világon.
szept. 4. 08:59
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez alapvetően tud rossz meg rossz tanács is lenni, személytől és értelmezéstől függően.

Nekem volt olyan barátnőm, akinek nem magasok voltak az igényei inkább rosszak, a saját céljainak, saját elvárásainak nem megfelelőek. Itt valóban az elvárásai milyenségével volt a gond, azért nem jött neki össze semmi, mert egy specifikus zsánere volt, aki nem volt alkalmas az ő személyiségével való kapcsolatra. Itt szerintem az lett volna a megoldás, ha inkább kicsit megvizsgálja magát, dolgozik magán és rájön, hogy ezt a célt ezekkel a személyekkel nem tudom elérni.

Viszont a legtöbb emberen azt látom, hogy eleve túlságosan lentebb adta az igényeit, olyan kapcsolatokba megy bele, amik neki - pont az előzőekkel összefüggésben - nem megfelelőek. Itt pont hogy azt kellene tudatosítani magában, hogy én megérdemlem a tiszteletet, azt hogy szeressenek, hogy őszinték legyenek velem, nem érhetem be ezzel a sad situationshippel.

Szóval szerintem ehelyett valami olyan mondás kellene, hogy mérd fel jól a saját igényeidet, fogalmazd meg őket jól és abból ne engedj. Ne hülyeségekre fektesd a hangsúlyt, hanem olyan dolgokra amik tényleg fontosak.

szept. 4. 09:05
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Várhatsz életed végéig az insta nőcikre, ha te ne hozod oda szintet akkor úgy se lesz semmi sikered.
szept. 4. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!