Top 3 legrosszabb utca Budapesten közbiztonság szempontjából?
Figyelt kérdés
febr. 3. 16:27
3/10 anonim válasza:
Diószegi Sámuel
Korányi Sándor
Dugonics
4/10 anonim válasza:
Lényegében az egész
6,7,8 ker undorító
5/10 anonim válasza:
A Kálvária és Orczy tér környéke szerintem
6/10 anonim válasza:
Orczy tér környéke, de engem múltkor a Szigony utcában környékezett meg két C betűs. Egyedül voltam, még szerencse, hogy "csak" fenyegettek, nem értek hozzám, vagy támadtak meg.
Amúgy egész Pest-belváros egy hányadék sajnos.
8/10 anonim válasza:
Margó Tivadar utca eleje, Diószeghy, vagy a Kálvária tér könyéke. Hős utca volt régen, de már nem nagy szám, elvileg kitelepítették a gázos háztömb lakóit, ettől függetleünl az 1-es vili a Népligettől a Puskás Ferenc Stadionig egy külön világ.
9/10 anonim válasza:
Attól függ, mennyire reálisak az igények. A pocakos, csóró 40 éves pasi ha fiatal, csinos nőt akar, akkor vagy lejjebb adja az igényeit, vagy egyedül marad.
10/10 NPeti11 válasza:
Keleti pályaudvar és környéke 8 kerület 9 kerület 10 kerület se biztonságos már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!