Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan értékeled hogy 30 éves...

Hogyan értékeled hogy 30 éves korod előtt nem tudsz saját lakhatáshoz jutni 400 ezerből?

Figyelt kérdés
febr. 16. 14:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Havi 400 ezerből ? Furcsa is lenne. Pont tegnap vettem egy sport szeletet 333 forintért 😂 köszönjük Viktorió
febr. 16. 14:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Havi 400-ból 30 éves korod után sem lesz saját lakásod.
febr. 16. 14:43
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Sosem volt jellemző az, hogy az ember egyedül vett lakast, ingatlant. Párok vettek közösej.
febr. 16. 14:53
 4/17 A kérdező kommentje:
Ez a realitás nem a társadalmi elvárások.
febr. 16. 14:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Elkeserítő, hogy finoman és tömören fejezzem ki a véleményem.
febr. 16. 15:04
 6/17 anonim ***** válasza:
17%

"Párok vettek közösej."

Akinek nincs párja, mit csináljon? Manapság egyre több férfi marad egyedül, mert a nők mániája a szingliség lett, hogy mert nekik nincs szükségük a férfiakra.

febr. 16. 15:12
 7/17 A kérdező kommentje:
Abból sem származik túl sok jó ha összebútoroznak.
febr. 16. 15:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
engem két dolog érdekelne:van e olyan ország ahol a kormánynak érdeke hogy lakhatáshoz jussanak a fiatalok,-és meg tudja e valaki magyarázni miért kellett a hazai házgyárakat megszüntettni...
febr. 16. 15:28
 9/17 anonim ***** válasza:
51%

Sehogy. Sosem számított normálisnak az, hogy egyedül vegyenek lakást az emberek. Párok vesznek. Akinek nincs párja, annak tovább tart, vagy albizik, vagy örököl. A saját lakás mindenhol luxusnak számít.

Hogyne származna jó az összebútorozásból? Eleve feleződik a lakbér, és még sok más költség is. Aztán ottvan az is, ami ennek a lelki oldala, hogy bármikor ott a másik, közös teretek van, stb.

Egyébként én tervezek 30 előtt venni, de jóval többet keresek ennél én is, meg a párom is.

Szívás, de nem alapvető dolog az, hogy átlagfizetésből egyedül 30 előtt ingatlant vegyél.

febr. 16. 15:32
 10/17 A kérdező kommentje:
Sok az egyedülálló anyuka és az adó és annak többlépcsős mivolta.
febr. 16. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!