Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan értékeled hogy 30 éves...

Hogyan értékeled hogy 30 éves korod előtt nem tudsz saját lakhatáshoz jutni 400 ezerből?

Figyelt kérdés
febr. 16. 14:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

38 vagyok, örültem volna ilyen anyagi helyzetnek!

Soha nem lesz saját ingatlanom, egy kölcsönkapottban lakunk aminek a 2xese is kicsi lenne

febr. 16. 15:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Én 50 éves korom után se tudok saját lakáshoz jutni, és? Most emiatt emésszem magam nap mint nap? Ennek valljuk be sok értelme nem lenne. Miért, Nyugaton jobb az átlag fiatal helyzete? Max a szülei többet tudnak hozzá vágni.
febr. 16. 16:18
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
Az USA-beli ismerősömnek 28 évesen konkrétan saját háza volt, nem lakása. És gondolhatod, hogy nem egy Havannatelep szintű környéken. Szóval igen, határozottan jobb a helyzet nyugatabbra.
febr. 16. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

"Akinek nincs párja, mit csináljon?"

Nem tudom. De ettől még igaz, hogy sosem volt jellemző, hogy egyedülalloak vettek volna ingatlant, a gazdaság nem erre van kiépülve, és igazából erőforrás sincs arra a bolygón, hogy mindenkinek jusson külön ingatlan. 7-8 milliárd embernek...

A maradék szöveg nem tudom, hogy jön ide, ha a nők szinglik maradnak, nekik is kell lakás, nem cdak a ferfiaknak. Ennyi hely, eröforras nincd.

febr. 16. 18:26
 15/17 anonim ***** válasza:
44%

De ha valaki nem akar párt miért olyan luxus vágy egy garzon elérése?

Ha valaki introvertált, aszexuális neki miért kell duplán telejítenie másokhoz képest?

Eleve gusztustalan, hogy ezért keresnek párt az emberek, de akkor még tolja is őket az állam.

Jó lenne, ha valakik azokat is képviselnék, akik másként képzelik az életet.

febr. 17. 00:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Bőven lenne erőforrás szinglinek lakópark építésére.

Ha nagy 3 szintes házakat tudnak építeni 6 hálószobával, akkor ez is menne, csak akarat nincs rá, mert a rabszolgatartó rendszer lényege, hogy élj családban.

De egyre többen próbálnak menekülni ez elől, évről évre nő az egyszemélyes háztartásban élők száma.

febr. 17. 00:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Karhatalom mindig lesz,rabok mindig kellenek.
febr. 17. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!